Anasayfa > Oyun Haberleri > Prince of Persia The Sands of Time Remake Projesi Bir Kez Daha Ertelendi

Prince of Persia The Sands of Time Remake Projesi Bir Kez Daha Ertelendi

Ubisoft’un merakla beklenen projelerinin başında gelen Prince of Persia The Sands of Time Remake projesi için bir erteleme kararı daha alındı. Detaylar haberimizde.

Takvimler 1989 yılını gösterirken ilk oyunu ile çıkış yapan ve oyun dünyasının klasikleri içerisinde kendine hızlıca bir yer edinmeyi başaran Prince of Persia o tarihten bu yana büyük değişimler geçirdi. Jordan Mechner tarafından yaratılıp geliştirildikten sonra oyun dünyasının devlerinden Ubisoft‘un kanatları altına giren seri zaman içerisinde kendine büyük bir hayran kitlesi de edinmeyi başardı. Döneminde yenilikçi oynanışı ve taze mekanikleri ile ilgi çeken seri uzunca bir süredir ise sessizliğe gömülmüş durumdaydı, ta ki Ubisoft cephesi Prince of Persia The Sands of Time Remake‘ini duyurana dek.

2003 yılında çıkış yapmış olan yapımın günümüz standartlarında ve modern teknoloji ile yeniden yapımı olacak oyun ilk duyurusundan bu yana nostaljik hislerimizi kabartıyor. İlk duyurusunda 2021 yılının Ocak ayı içerisinde çıkış yapacağı belirtilen oyun daha sonra Mart ayına ertelenmişti. Mart ayında da oyuncularla buluşmayan yapım daha sonrasında geliştirici ekip tarafından yayınlanan bir mesajla belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Şimdi ise oyun için belirtilen yeni bir çıkış tarihi var. Buna göre yapım 2022 yılı içerisinde karşımıza çıkacak. PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için duyurulan oyun ayrıca oyun dünyasının kalbinin atacağı E3 2021 etkinliği içerisinde düzenlenecek olan Ubisoft Forward‘da da yer almayacak. Yani oyun hakkında yeni bilgileri de yakın zamanda alamayacağız gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir