Anasayfa > Oyun Haberleri > Project 007 Oyununda Yepyeni Bir Bond Hikâyesi Olacak

Project 007 Oyununda Yepyeni Bir Bond Hikâyesi Olacak

IO Interactive’den Hakan Abrak, verdiği röportajda Project 007 ile ilgili önemli bilgiler sundu.

Hitman oyunlarının ve gelecek James Bond oyunu Project 007’nin yapımcısı olan IO Interactive’den Hakan Abrak, merakla beklenen Project 007 hakkında yeni bilgiler verdi. James Bond karakterini 2012’den sonra ilk kez oyun dünyasına kazandıracak olan yapımın yıllar sonra çıkacak devasa bir proje olduğunu öğrendik. Ayrıca Project 007’nin daha önceki Bond filmlerinin üzerine geliştirilmeyeceği, yepyeni bir James Bond hikâyesini anlatacağı bilgisine sahip olduk.

İlginizi Çekebilir: Project 007: Hitman’in Geliştiricisinden James Bond Oyunu

Abrak’ın açıklamalarına göre Project 007’yi geliştirecek olan IO Interactive’de şu anda iki yüz çalışan bulunuyor. Firma, ilerleyen yıllarda James Bond oyunuyla birlikte bu sayının 400’ün üzerine çıkmasını bekliyor. Ekibi neredeyse ikiye katlayacak olan bu genişleme, Project 007’nin önemini gözler önüne seriyor.

“Gelecek yıllarda James Bond rolünü oynayabileceksiniz – doğal olarak hayatınızı tehlikeye atan görevlerle, gürültülü araba kovalamacalarla, dünyanın kontrolünü ele geçirecek şeytani karakterlerle.”

Project 007’de bir Bond hikâyesinin vazgeçilmez ögelerinin bulunacağını açıklayan Abrak, oyunun hikâyesinin özgün olacağını belirtti. Yeni oyunda James Bond’un ana ögeleri yıpratılmazken yepyeni bir hikâye evreninin oluşturulması hedefleniyor.

“Aynı zamanda gelecek olan James Bond oyununun son altmış yılda piyasaya sürülen, yakışıklı İngiliz ajanın başrol oynadığı yirmi dört adet filmin hiçbirinin üzerine kurulmayacağı da kesin.” 

Hakan Abrak, bu bilgilerle birlikte gizemli şekilde duyurulan Project 007’nin özelliklerini biraz daha açmış oldu. Duyuru fragmanını yukarıdan izleyebileceğiniz oyun için herhangi bir oynanış videosu veya çıkış tarihi bulunmuyor. Project 007’nin bu açıklamalarda belirtildiği kadar büyük bir oyun olup olmadığını, gelecek yıllarda oluşacak beklentilerin altından kalkıp kalkamayacağını hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir