Anasayfa > Oyun Haberleri > PS Plus Mayıs 2021 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PS Plus Mayıs 2021 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

Sony, PS Plus Mayıs 2021 ücretsiz oyunlarını duyurdu. PS Plus abonelerine 902 TL değerindeki üç adet oyun ücretsiz verilecek.

Son dönemlerde Days Gone, Final Fantasy VII Remake, Control gibi yapımları ücretsiz şekilde sunarak abonelerini oldukça memnun eden PS Plus bu ay da ücretsiz oyunları paylaşmaya devam ediyor. Sony, 2021 Mayıs’ta PlayStation 4 kullanıcısı PS Plus abonelerine Stranded Deep ve Battlefield V yapımlarını ücretsiz sunuyor. PlayStation 5 kullanıcılarına ise Wreckfest: Drive Hard, Die Last ücretsiz olarak sunulacak.

PlayStation Plus Nedir?

PlayStation (PS) Plus Mayıs 2021 Oyunları

Battlefield V

EA Dice tarafından geliştirilen ve 2018 yılında çıkış yapan Battlefield V, serinin 16. oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İkinci dünya savaşını konu alan FPS türündeki oyunun tek oyunculu oynanış süresi 6 saat ancak oyunun çok oyunculu modunda bolca keyifli zaman geçirebilirsiniz. PS Store üzerinde 539 TL‘lik fiyatla satışa sunulan yapım Metacritic üzerinde 73 puana sahip.

Stranded Deep

Avustralyalı oyun yapım şirketi Beam Team Games tarafından geliştirilmiş FPS/Hayatta Kalma türündeki Stranded Deep bu ay PS Plus tarafından ücretsiz verilen oyunlardan bir diğeri. 2015 yılında piyasaya sürülen oyunun PS Store üzerindeki fiyatı 144 TL. Yaklaşık 20 saatlik bir oyun deneyimi sunan yapım Metacritic üzerinde 63 puana sahip. Oyun, PS Plus’ın Mayıs 2021 listesinde bulunmakta.

Wreckfest: Drive Hard, Die Last (PS5)

Bu ay yalnızca PlayStation 5 kullanıcılarına özel olarak verilen Wreckfest: Drive Hard, Die Last, Bugbear tarafından geliştirilerel 2019 yılında çıkış yaptı. Gerçekçi fizik motoruyla önce çıkan araba oyunu Wreckfest: Drive Hard, Die Last, PS Store üzerinde 219 TL‘lik fiyat etiketiyle satışa sunulmuş. 30 saatlik bir oyun deneyimi sunan yapım Metacritic üzerinde 82 puana sahip.

Sony bu ay da beğenilen oyunlarla PS Plus abonelerini tatmin etmiş gibi gözüküyor. Oyunları 4 Mayıs 2021‘den itibaren kütüphanenize ekleyerek indirebilirsiniz.

PlayStation Plus Mayıs 2021 oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz, beklentileriniz karşılandı mı? Hangi oyunları oynamayı planlıyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle yorumlar kısmından belirtmekten çekinmeyin. Herkese iyi eğlenceler.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir