Anasayfa > Oyun Haberleri > PS Plus Temmuz Ayı Bedava Oyunları Açıklandı

PS Plus Temmuz Ayı Bedava Oyunları Açıklandı

PS Plus temmuz ayı bedava oyunları açıklandı, 6 Temmuz’dan 2 Ağustos’a kadar indirilebilecek oyunlar oldukça ilgi çekici. Detaylar yazımızda.

Çeşitli oyunları kullanıcılara ücretsiz sunan PS Plus hizmeti oyuncuları Temmuz ayında da sevindirmeyi hedefliyor. Bu ay yine her zamanki gibi PS Plus’ta bizleri büyük yapımlar bekliyor. PlayStation 5 ve PlayStation 4 için farklı oyunları ücretsiz hale getiren firma, bu ay PlayStation 5 için A Plague Tale: Innocence‘ı uygun görmüş. PlayStation 4 için sunulacak oyunlar ise Call of Duty: Black Ops IV, WWE2K Battlegrounds ve Virtua Fighter 5 olarak sıralandı. Oyunları indirip oynamak için PS Store‘dan PS Plus’a üyelik yapmanız gerekiyor.

PS Plus Temmuz Ayı Bedava Oyunları

A Plague Tale: Innocence

2019 yılı Mayıs ayında oyuncularla buluşup çok ses getiren oyun, Ortaçağ Fransa’sının karanlık ve vebalı yıllarına odaklanıyor. Elinden tuttuğu küçük kardeşiyle ölümden kaçmaya çalışan bir kızı yönlendirdiğimiz oyunda farelerden insanlara çevredeki her şey bizim için bir tehdit oluşturuyor. Engizisyon tarafından suçlu bulunan bu zavallı kardeşler Amicia ve Hugo’nun karanlık dünyadaki mücadelesini PS5’in imkanları ile 4K ve 60 FPS olarak oynamak mümkün.

Call of Duty 2021 İçin Kod Adı Ortaya Çıktı: Slipstream

Call of Duty: Black Ops IV

Sıra geldi PS4 için açıklanan oyunlara. Call of Duty: Black Ops serisinin 4. oyunu olan Call of Duty: Black Ops 4, bir hikaye modu olmamasıyla oyuncuları üzmüş ancak çok oyunculu moduyla takdir edilmişti. Ekim 2018’de piyasaya sürülen oyun Treyarch tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından yayımlanmış olan oyunun “Missions” modunda karakterlerin arka plan hikayelerini öğrenmek mümkün.

WWE2K Battlegrounds

WWE için 2K tarafından yayınlanan yıllık oyunların 2021’de durdurulmasıyla birlikte Saber Interactive tarafından WWE 2K21’in yerine çıkartılmış bu oyun, bir arcade dövüş oyunu. Çizgi film tarzı çizimlerle ve oyun salonu tipi oynanışıyla WWE’nin gerçekçi dövüş evrenine farklı bir bakış getiren oyun, denemeye değer.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown

PS4 için ücretsiz olacak bir diğer oyun Virtua Fighter 5 oldu. SEGA’nın 2006’da çıkardığı çok bilinen arcade dövüş oyunlarından Virtua Fighter 5’in yeniden yapılmış versiyonu olan Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, 2 kişilik ve online modlarıyla iyi vakit geçirebileceğiniz bir diğer oyun.

6 Temmuz’dan itibaren kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar sizleri tatmin etti mi? PS5 ve PS4 sahipleri için ücretsiz yapılan oyunlar yeterli mi? PS Plus sahiplerine ve bu ayın oyunları için PS Plus almayı düşünenlere iyi oyunlar dileriz…

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir