Anasayfa > Oyun Haberleri > PS4 Özel Oyun Kütüphanesi, PC’ye Gelmeye Devam Ediyor

PS4 Özel Oyun Kütüphanesi, PC’ye Gelmeye Devam Ediyor

PC oyuncularına müjdeli haber! Sony, PS4 özel oyun kütüphanesinin yavaş yavaş PC platformuna geçeceğini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz zamanlarda Horizon Zero Down, Detroit: Become Human ve Heavy Rain gibi oyunlarını PC platformuna getiren Sony, PC platformuna gelecek oyun sayısının artacağını duyurdu. PlayStation markası, neredeyse herkesin bildiği gibi konsol rekabetinde özel oyunları ile öne çıkıyor. God of War, The Last of Us, UNCHARTED gibi eserlere imza atan firma, exclusive oyun konusunda oldukça katı bir firmaydı. PlayStation 1-2-3 için çıkan oyunlara, illegal yollar dışında erişmek imkansızdı. Fakat yeni jenerasyonda Sony bu prensibini bozdu. Firma 2020 kurumsal raporunda ise konuyla alakalı şu sözleri dile getirdi:

“Krallığımızın daha da büyümesini teşvik etmek için birinci taraf oyunlarımızı PC platformuna genişletmeyi düşüneceğiz.”

PS4 özel oyun

Bu kararlar ise oyuncuları ikiye ayırdı. Bir kısım oyunların PC’ye gelmesini dört gözle beklerken, bir kısmı da exclusive oyunların konsol sattıran etmenler olduğunu ve bu gidişle konsol satın almaktan vazgeçeceğini belirtti. Sizce PS4 özel oyun kütüphanesi PC platformuna gelmeli mi? Siz hangi taraftasınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sony PS5 Üretim Kapasitesi Artırılıyor!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir Yorum

  1. İyi ki PS almamışım zamanında lol
    Biraz gecikmeli oldu ama geç olsun güç olmasın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir