Anasayfa > Oyun Haberleri > PTR Sunucusundaki Echo Nerf ‘leniyor!

PTR Sunucusundaki Echo Nerf ‘leniyor!

Henüz PTR sunucusundan çıkmamış olan Overwatch’un oyuna eklenen en son karakteri olan Echo nerf haberi ile karşımızda. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde oyuna eklenen Echo hayranların hakkında uzun zamandır konuştuğu ve çeşitli teoriler ürettiği bir karakterdi. Herkesin destek sınıfına mensup bir karakter olarak karşımıza çıkmasını beklediği Echo bir DPS karakteri olarak oyuna eklenince haliyle çoğu oyuncu da durumu şaşkınlıkla karşılamıştı. Hasar konusunda oldukça etkili olan Echo hızlı oynanışı ve hareketliliği ile de oyunculara zaman zaman zorlu anlar yaşatıyor.

overwatch yeni karakter blizzard

Henüz PTR sunucusundan çıkıp ana oyuna eklenmemiş olan Echo nerf kurbanı oluyor. Özellikle de karakterin hasarı ve ultimate yeteneğinin gücü düşünüldüğünde bu durum hiç de sürpriz değil. Halihazırda 20 Mart tarihinde gelen bir güncelleme ile Flight yeteneğinde dengelemelere gidilen karakter için Blizzard‘ın başka planları da var.

İlk olarak Echo‘nun Sticky Bombs adlı yeteneğinin verdiği hasar 30’dan 25’e düşürülecek. Buna ek olarak karakterin oldukça güçlü olan ultimate yeteneğinin de dolum süresi uzatılmış durumda. Echo bu güncellemeden önce de oyun içerisinde ultimate yeteneği en yavaş dolan karakter olsa da bu geliştiricilere pek de yeterli gelmemiş görünüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir video da Echo‘nun ultimate yeteneğinin aslında ne kadar çabuk yenilenebileceğinin bir kanıtıydı.

Henüz ana oyun sunucularına eklenmesi için önünde birkaç gün olan Echo için bakalım yapılan bu dengelemeler ne oranda etkili olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir