Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Death Race Moduna Kavuşuyor

PUBG Death Race Moduna Kavuşuyor

Battle royale türünün en popüler yapımlarından olan PUBG Death Race modu ile farklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Takvimler 2016 yılını gösterirken piyasaya sürülen PlayerUnknown’s Battlegrounds, yada daha sık kullandığımız adı ile PUBG oyun dünyasını kökten değiştirdi. Battle royale türüne öncülük eden yapım kısa sürede çok büyük bir başarı yakalayarak dünya çapında milyonlarca oyuncuya ulaştı. Aradan geçen yıllara rağmen hala popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiş olan PUBG buna karşın pek çok farklı rakip ile de karşı karşıya. Bu rakiplerin en popülerleri ise Fortnite, Apex Legends ve Warzone gibi yapımlar. Oyuncuların karşısına farklı pek çok etkinlik ile çıkan yapımların her birinin öncelikli amacı elbette ki oyuncuların ilgisini kendi üstlerinde tutmak. PUBG ise geçtiğimiz gün Death Race modunu Twitter üzerinden oyuncularla paylaştı.


5 farklı araç tipinin kullanılacağı ve 20 yarışçının katılımıyla Miramar haritasında gerçekleşecek olan yarış etkinliği PUBG‘ye yakışır biçimde bol bol aksiyon içerecek. Death Race modunda amacımız ise yol boyunca rakiplerimizi saf dışı bırakarak yarışı ilk sırada bitiren isim olabilmek olacak. Oyun modunda fragmanda da görüldüğü üzere ateşli silahlar kullanılabilecek. Ayrıca oyuncular parkur boyunca pek çok farklı güçlendirme de kazanabilecek ve bunları rakiplerine karşı avantaj elde etmek amacıyla kullanabilecekler. Oyuna ne zaman ekleneceğine dair bir açıklama bulunmayan bu mod için fazla beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir