Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Evreninde Geçen Yeni Bir Battle Royale 2021’de Bizlerle Olacak

PUBG Evreninde Geçen Yeni Bir Battle Royale 2021’de Bizlerle Olacak

The Callisto Protocol’e ek olarak PUBG evreninde geçen yeni bir oyun, 2021’in sonuna kadar bilgisayar ve konsollarda oyuncularla buluşacak.

PUBG’nin geliştiricileri ve yayımcıları arasında bulunan Krafton, The Callisto Protocol adlı bir hayatta kalma-korku oyununun 2022’de oyuncularla buluşacağını açıklamıştı. The Callisto Protocol’ün PUBG evreninin 300 yıl sonrasını yansıtacak olması da oyuncuların dikkatini çeken detaylardan bir tanesiydi.

PUBG Mobile’da İsim Değiştirme

Şimdi de PCGamer’ın haberine göre Krafton’dan PUBG evreninde geçecek olan bir oyun daha geliyor. Üstelik bu oyun bu yıl içinde konsol ve bilgisayarlarda çıkışını yapacak.

Bu yılın sonraki dönemlerinde Krafton Inc. 27.2 milyar dolara kadar çıkabilecek bir büyüklükte IPO ile halka arz edilecek. Bu durumu inceleyen Bloomberg, haberinde Krafton’un yıl sonuna kadar yeni bir battle royale oyunu çıkaracağını belirtti. PUBG’ye bağlı olacağı söylenen bu oyun hem konsollarda hem de bilgisayarda oyuncularla buluşacak. Mobil cihazlar için de yeni bir PUBG merkezli oyun 2021’in sonuna kadar çıkışını yapacak. Bu oyunlar hakkında daha fazla detay veya bir resmî açıklama henüz bulunmamakta.

Krafton tarafından geliştirilen, PUBG evreninde geçecek olan bir başka oyun olan The Callisto Protocol’ün ise 2022 yılında çıkması bekleniyor. Hayatta kalma-korku oyunu olan The Callisto Protocol, The Game Awards kapsamında oyunculara tanıtılmıştı. Oyunun duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

PUBG evreninde geçen bu yeni oyunlar sizce nasıl bir etki yaratacak? Mobil oyun hakkındaki beklentileriniz nelerdir?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir