Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Google Stadia Pro Kullanıcıları İçin Ücretsiz Olacak

PUBG Google Stadia Pro Kullanıcıları İçin Ücretsiz Olacak

PUBG Google Stadia pro kullanıcıları için ücretsiz olacak. İşte, son zamanların en popüler oyunlarından biri olan PUBG’nin Stadia’daki varlığının detayları.

Google Stadia yükselişini sürdürüyor. Giderek büyüyen oyun sektörüne girmeye karar veren Google’ın bulut tabanlı oyun sistemi Stadia son zamanların gözde platformlarından biri olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Stadia’nın son hamlesi ise geçtiğimiz ay üçüncü yaş gününü kutlayan PUBG oldu.

Google Stadia’nın PUBG hamlesi, yakın zamanda oyuncu kitlesinden beğeni toplayan diğer büyük yapımlarla da devam edecek. Google’ın bir sonraki hamlesi ise Electronic Arts işbirliği. EA yapımlarından Star Wars Jedi: Fallen OrderMadden NFL ve FIFA önümüzdeki zamanlarda Stadia’da yerini alacak. Bu yapımları için kesin bir tarih verilmemiş olmakla birlikte, Star Wars Jedi: Fallen Order’ın sonbaharda, Madden ve FIFA’nın ise kış aylarında Stadia’daki yerlerini almaları bekleniyor.

google stadia

PUBG yanlızca Stadia Pro üyeleri için ücretsiz olacak ancak pro üyeler Cold Front season pass’e de sahip olacaklar. Google Stadia’da ücretsiz üyeliği bulunanlar ise oyunun kendisini 29.99 dolara, season pass dahil olarak ise 39.99$’a sahip olabilecek.

PUBG’nin Stadia’ya gelmesinin bir diğer avantajı ise, bulut tabanlı sistemin platform arası oynanışa izin vermesi. Bu da Google Stadia Pro üyeliği bulunan oyuncuların, diğer konsol sistemlerine sahip arkadaşlarıyla PUBG’yi sorunsuzca oynayabileceği anlamına geliyor. Ayrıca Stadia’nın bulut tabanlı olması sebebiyle, oyunu tek tıkla açıp oynamak da mümkün olacak. Pro üyeler bu linke tıklayarak PUBG kariyelerlerine başlayabilir ve PUBG nicklerini özelleştirmek için Şekilli PUBG nickleri yazımızı inceleyebilirler.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir