Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Karakin Haritası PC’ye Geldi!

PUBG Karakin Haritası PC’ye Geldi!

PUBG Karakin haritası PC oyuncuları ile buluştu! Çıkış yaptığı günden beri gündemden düşmeyen oyun ve harita hakkındaki detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan PUBG Karakin haritası sonunda PC platformunu kullanan oyuncular ile buluştu. Oyunun bir başka çöl temalı haritası olan Karakin toplamda 64 oyuncuyu aynı maç içerisinde barındırabiliyor. Bu 64 kişilik harita kapasitesi daha hızlı oyunlara ve farklı taktiklere açık bir oynanışı kullanıcılara sunmak için tasarlanmış. Haritanın tanıtım açıklamasında da belirtildiği gibi aksiyon ve hızlı oynanış vadeden harita bunu görece olarak daha ufak olan yapısında da borçlu.

Yeni silahlar ve içerikler ile de desteklenen haritada eşyaların ortaya çıkma oranları da arttırılmış durumda. Bu durum da ortaya çıkacak aksiyonun oyunun erken safhalarında gerçekleşmesi ve kimi oyuncuların hazırlıksız yakalanarak maça erken veda etmeleri anlamına geliyor. Bunun yanı sıra 2×2 km boyutlarına sahip olan PUBG Karakin haritası genel olarak çöl temasına sahip. Oyunun yapımcıları haritayı Sanhok ve Miramar haritalarının bir birleşimi olarak tanımlıyorlar. Ancak yeni haritanın en can alıcı özelliği her maçta harita düzeninin değişmesi olacak. Bakalım oyuncular Karakin haritası hakkında nasıl yargılara varacaklar?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir