Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Mobile’ın Yeni Sürümü PUBG: New State Geliyor

PUBG Mobile’ın Yeni Sürümü PUBG: New State Geliyor

PUBG Mobile, yeni sürümle karşımıza çıkacak. Grafiksel anlamda bir yeniden yapım olan PUBG: New State ile ilgili detayları derledik.

Markanın yakın gelecekte hem PC oyuncuları, hem konsol oyuncuları hem de mobil oyuncular için atılımlarda bulunacağını biliyorduk. Hatta geçtiğimiz dönemde bu atılımların yeni oyunlar ve büyük değişimler içerdiğinden de haberdar olmuştu. İşte bu değişimlerden ilk PUBG Mobile’ın tam anlamıyla bir değişime girdiği PUBG: New State sürümü oldu. Konsol ve PC platformlarının yeni oyunlarından ise şimdilik bir ses yok. Daha önce konularla ilgili olarak yayımladığımız detaylı haberimizi de aşağıdan okuyabilirsiniz.

Yeni PUBG Oyunları 2021 Yılında Bizlerle Olacak

Yeni sürümle ilgili grafik anlamında büyük değişikliklerin bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Bunun en büyük nedeniyse oyunun 2051 yılında geçecek olması diyebiliriz. Bundan dolayı silah görünümleri, nişangahlar ve grafik yapısında daha çok bilim kurgu işlerinden alışık olduğumuz doku detayları mevcut.

Elbette bu yorumları yapmamıza da olanak sağlayan bir video oyunun YouTube kanalından servis edildi. Videonun başlığındaysa ön sipariş tanıtım videosu olduğu belirtilmiş. Burada kastın ön kayıt olduğunu düşünüyoruz ancak küçük sürprizlerle karşılaşmayı da beklediğimizi söyleyelim. Son olarak oyunun 2021 yılında yayımlanacağını ve Play Store sayfasının da aktif olduğunu söyleyelim. YouTube kanallarına yükledikleri videoyu aşağıdan seyredebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir