Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Sanhok Haritasında Büyük Yeniliklerle Geliyor

PUBG Sanhok Haritasında Büyük Yeniliklerle Geliyor

Çok yakında başlayacak olan 8. sezon ile birlikte PUBG Sanhok haritasında pek çok değişiklik ile karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde.

Battle royale türünün en popüler oyunlarından olan PUBG rekor üstüne rekor kırarak 70 milyonluk bir oyuncu rakamına ulaşmayı başardı. Bu büyük başarısını oyuncular ile birlikte kutlamayı amaçlayan oyun karşımıza yepyeni bir Sanhok ile çıkacak. 8.1 güncellemesi ile oyuna eklenecek olan değişiklikler ile birlikte oyuncuları alıştıkları Sanhok‘tan çok daha farklı bir oyun alanı bekliyor olacak. Değişiklikler 8. sezon ile birlikte oyuna eklenecek. Yeni sezonun başlangıç tarihi ise PC platformu için 22 Temmuz, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia için ise 30 Temmuz.

Haritada yer alan neredeyse her detayın yeniden elden geçirildiğini söyleyen geliştiriciler oyunculara daha önce tatmadıkları bir deneyim sunmak istediklerini de ifade etmiş durumdalar. Harabeler, Taş Ocağı, Khao ve Pai Nan gibi popüler konumların yenilenmesinin yanı sıra oyuncuları turistik bir kasaba olan Getaway, Airfield ve Bootcamp gibi yeni alanlar da bekliyor olacak.

PUBG Sanhok

Tüm bunların yanı sıra Ganimet Kamyonu da PUBG oyuncularının karşısına Sanhok yollarında çıkmaya hazır. Hasar aldıkça yepyeni ganimetler düşürecek olan kamyonu yok etmek ise oyunculara güçlü techizat ve silahlar kazandıracak. Ancak kamyonu yok etmenin oldukça zor olduğunu belirtmekte de fayda var. Yine de bu uğraş oyunculara tamamen kişiselleştirilmiş silahlar olarak geri dönecek. Bakalım PUBG yenilenmiş Sanhok haritası dışında ne gibi başka sürprizler ile karşımıza çıkacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Bluehole salsan mı artık şu oyununu? Hani aklı başında birisi artık oynamıyor şu oyunu. Madem bu kadar geniştiniz niye Steam versiyonu hariç tüm PUBG leri ücretsiz çıkardınız? Hadi onu geçtim neden üstüne bir de Steam versiyonuna zam koydunuz? Hadi hepsini geçtim Lite, Mobile, Mobile Lite, Lite Mobile Lite, Mobile Lite Mobile Lite gibi oyunları çıkarıp millete daha fazla ulaşma amacı güdüp bu çöpten bozma oyununuza adam gibi optimizasyon getirmediniz? Madem bu kadar vizyonlusunuz neden oyuncuları Steam versiyonunda tutamıyorsunuz? Saçma sapan kozmetikler çıkarıp, bakın yeni harita yaptık, aaa bakın yeni silah ne güzel, şşş yeni arabamız ışıl ışıl haa demek yerine kullanıcıların gerçek sorunlarıyla ilgilenseydiniz daha iyi olmaz mıydı?
    Size yenilenmiş Sanhok haritasındaki süprizleri sayayım mı?
    Bug, bug, daha fazla bug, bug demiş miydim? Demediysem eğer bug. Ha bir de bug.
    Neyse siz gidin de Mobile, Lite ya da diğer zımbırtıların Royale Pass’ından para kırtmaya bakın ve oraya yönelin. Sakın Steam versiyonuyla ilgilenmeyin ha. Ha unutmadan bi de Steam’deki versiyonunu salın da bari Kullanıcı Yorumları Olumsuz iken Yılın Oyunu ödülünü hak etmiş bir şekilde gururuyla ölsün. Zaten bot atmaya falan başlamışlar maçlara, ölmeye başladığının en büyük kanıtı. Hala bu oyuna hype lanan varsa da; ya hayatında başka BR oyunu oynamamıştır, ya da hayatında başka oyun oynamamıştır. Bu oyunu satın alıp oynamış biri olarak kinimi hala kusabilmiş değilim, kusuruma bakmayın.
    Eleştiriye de olabildiğince açığım tartışmak isteyen olursa beklerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir