Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG Ücretsiz Bir Biçimde 1 Hafta Oynanabilecek

PUBG Ücretsiz Bir Biçimde 1 Hafta Oynanabilecek

Battle royale denince akla gelen ilk oyunlardan olan PUBG ücretsiz deneme etkinliği ile oyuncuların karşısına çıkıyor.

2016 yılında oyuncuların karşısına ilk çıktığı günden bu yana oyun dünyasındaki tüm kuralları alt üst ederek kendi janrını yaratmayı başarmış olan PUBG bugün oyunla hiç alakası olmayan insanların bile kulak aşinalığı olduğu bir marka. Oyun dünyasında battle royale furyasını başlatan, kendinden sonra bu türde pek çok başarılı ya da başarısız oyun gelmesine önayak olan ve türün adeta sınırlarını tanımlamış olan PUBG aradan geçen neredeyse 5 yıla rağmen adından söz ettirmeyi başarsa da altın günlerini çoktan geride bıraktığını da söylemek zor değil. Belki de tam da bu sebepten ötürü PUBG Steam üzerinden bir hafta boyunca ücretsiz olarak denenebilecek.

PUBG Mobile’ın Yeni Sürümü PUBG: New State Geliyor

Geliştirici ekibin elinden geleni yapıp oyunu güncel tutmaya çalışmasına karşın giderek düşen oyuncu sayıları onları böyle bir hamle yapmaya itmiş gibi görünüyor. Ücretsiz deneme etkinliği ile birlikte PUBG cephesi kaybettiği kanı tekrar kazanabilir, topluluğuna da yeni oyuncuları katabilir. Steam üzerinden PUBG‘nin sayfasına giderek oyunu indirebilir ve bir haftalık denemeye katılabilirsiniz. Bir haftalık sürenin dolmasının ardından ise oyuna devam edebilmeniz için satın almanız gerekmekte.

PUBG ücretsiz

PUGB Tamamen Ücretsiz Olabilir Mi?

Bu soruya net ve kesin bir cevap vermek için henüz biraz erken olsa da gidişat biraz da bu yönde ilerliyormuş gibi görünüyor. Bir süredir güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılar ve oyun dünyasında kulaktan kulağa dolaşan söylentiler geliştirici ekibin yeni oyunları PUBG: New State üzerine yoğunlaştıkları için PUBG‘nin ücretsiz olabileceği yönünde. Bunun da yanı sıra piyasada pek çok ücretsiz alternatifi varken PUBG cephesinin sürekli kan kaybettiği de bir gerçek. Geliştiriciler PUBG‘yi gelecekte ücretsiz yaparak farklı bir gelir modeli üzerinden para kazanmaya devam etmek isteyebilirler. Ancak popüler battle royale oyununun akıbetini bizlere zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. PUBG ücretsiz olacak
    Çünkü oyuncu sayısında ciddi bir azalma var ve yapımcılar bununla ilgilenmek yerine kötü harita çıkarmakla meşguller.
    Eski haritaların hepsini de random olarak oynatmakta. Artık harita seçemiyorsunuz dostlar.
    Yapımcılar zamanında kendilerini yukarıda görmeyip, oyun dünyasına biz yön veriyoruz artık tribine girmeyip düzgünce oyunlarını düzeltselerdi daha iyi yerlere gelirdi diyeceğim ama gelmedikleri bir yandan iyi oldu.
    Bu balonun oyun dünyasından silinmesi gerek bana kalırsa.
    The Culling’e ne olduysa, H1Z1 e ne olduysa PUBG’nin de başına aynı şey gelecek ister inanın ister inanmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir