Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG’nin Her Oyun Değişen Yeni Haritası: Paramo

PUBG’nin Her Oyun Değişen Yeni Haritası: Paramo

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın yeni güncellemesi 9.1’de gelen Paramo haritası her yeni oyunda farklı olacak.

PUBG Paramo

PlayerUnknown’s Battlegrounds, veya kısaltmasıyla PUBG, geçen yıl olduğu kadar popüler olmasa da hala geniş bir oyuncu kitlesi tarafından takip ediliyor. Ocak 2018‘de 3 milyon 236 bin oyuncu ile Steam anlık oyuncu rekorunu kıran oyun, şimdilerde ise yaklaşık 300 bin anlık oyuncuya sahip. Fakat oyunun mobil platformdaki versiyonu PUBG Mobile da oldukça popüler.

Oyuna gelen en yeni güncellemede bir çok yenilik bulunmakta. Bu yeniliklerden en büyüğü oyuna gelen Paramo adındaki harita. Diğer haritalara göre küçük olan 3×3 haritanın ortasında bir yanardağ bulunuyor. Fakat haritanın en ilginç özelliği bu değil. Yeni gelen haritadaki bölgeler ve hava koşulları her maç değişiyor. Ayrıca volkanın patladığı bir varyasyona denk gelirseniz oyunculara zarar veren lav haritayı kaplıyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds Paramo

Yeni harita 64 kişilik oyunları destekliyor ve şimdilik sadece üçüncü şahıs kamera modunda aktif. Havadan bombaların yağdığı kırmızı bölgeler bu haritada mevcut değil. Fakat güvenli bölge daha hızlı daralacak ve dışı daha fazla hasar verecek. Bunun yanı sıra diğer haritaların aksine oyuncular bölgeye uçak ile değil, helikopter ile gelecek. Ayrıca oyun sırasında düşecek erzakları da bu helikopterler getirecek. Bu erzak paketlerinin içinde oyunda bulunamayacak eşyalar bulunacak.

Ayrıca güncelleme ile oyunun 9. Sezonu da başlamış olacak. PUBG 9. Sezonu bu harita üzerinden ve bu haritanın temasıyla ilerleyecek. Tabi ki de yeni sezonla yeni savaş bileti de gelecek. Aşağıdaki videodan 9.1 güncellemesiyle gelen tüm yenilikleri görebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir Yorum

  1. 20 hafta sonra buglarını anca düzeltirler lmao

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir