Anasayfa > Oyun Haberleri > PUBG’nin Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

PUBG’nin Yeni Nesil Konsollar İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

2017 yılında yaptığı çıkışı ile oyun dünyasını sallayan PUBG’nin yeni nesil konsollar Xbox Series X ve PlayStation 5 için çıkış yapacağı tarihler açıklandı. Detaylar haberimizde.

Kendisinden sonra piyasaya çıkan onca rakibi arasında hala zirveyi kimselere bırakmaya niyeti olmayan, battle royale türünün tartışmasız kralı PUBG‘nin yeni nesil konsollar için yapacağı çıkışa çok az kaldı. Yapılan açıklamaya göre oyun Xbox Series X ve Series S konsolları için tüm dünyada 10 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Bunun ardından 12 Kasım tarihine gelindiğinde ise oyun PlayStation 5 için ABD, Kanada, Meksika, Yeni Zelanda, Avustralya, Japonya ve Güney Kore‘de çıkış yapacak. 19 Kasım tarihinde ise tüm dünya genelindeki PlayStation 5 oyuncuları yeni konsollarında oyunu oynayabilecekler.


Oyununun yeni nesil konsollarda ne şekilde çalışacağına dair detaylar da ortaya çıkmış durumda. Yeni nesil konsollar 120 FPS‘e kadar destek sunmalarına rağmen PUBG yeni nesilde bu destekten yararlanmayacak ve sabit 60 FPS değerinde çalışacak. Buna karşın oyuncuları sevindirecek bazı gelişmeler de var. Önceki konsolunuzda halihazırda PUBG‘ye sahipseniz yeni nesil konsolunuzda oyunu yeniden satın almanıza gerek kalmayacak ve oyunu yeni konsolunuzda oynamaya devam edebileceksiniz. Üstelik kaydettiğiniz tüm ilerleme ve oyun içerisindeki eşyalarınız da olduğu gibi yeni konsolunuza aktarılmış olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir