Anasayfa > Oyun Haberleri > PurpleBixi Ekrem İmamoğlu ile Canlı Yayın Gerçekleştirecek

PurpleBixi Ekrem İmamoğlu ile Canlı Yayın Gerçekleştirecek

Siyasilerin Twitch’e olan ilgisi tüm hızıyla sürüyor. Yayıncı PurpleBixi Ekrem İmamoğlu ile canlı yayın gerçekleştireceklerini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ın Pelin ‘pqueen’ Baynazoğlu ile gerçekleştirdiği canlı yayın sonrasında siyasiler Twitch platformunun gücünü tam manasıyla keşfettiler desek yalan olmaz.  Bu yayının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ahmet ‘Jahrein’ Sonuç‘un yayınlarına konuk olup izleyicilerle, özellikle de gençlerle buluşma imkanı buldular. Aynı zamanda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gibi bazı isimler kendi Twitch kanallarına da sahipler. Şimdi ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir yayıncıya konuk olacak.

PurpleBixi Ekrem İmamoğlu Canlı Yayını Ne Zaman?

Bahadır ‘PurpleBixi’ Telci Twitter hesabından paylaştığı bir gönderi ile Ekrem İmamoğlu‘nu canlı yayında konuk edeceğini açıkladı. Önceki yayınlarında İmamoğlu’na çağrı yapan ve programına konuk olması için davette bulunan PurpleBixi Ekrem İmamoğlu ile 30 Haziran Çarşamba günü saat 20:00‘da bir araya gelecek. Programda tıpkı diğer siyasilerin yayınlarında olduğu gibi başta ülke gençliğinin sorunları olmak üzere pek çok konu konuşulacak. Chat’ten ve gençlerden gelen soruların yanıt bulacağı programda İmamoğlu‘nun İstanbul’a ve geleceğe dair planlarını da anlatması bekleniyor.

PurpleBixi‘nin Twitch kanalından canlı yayınlanacak olan program için gençler ve sosyal medya kullanıcıları da daha şimdiden bir hayli heyecanlanmış vaziyetteler. Siyasilerin Twitch‘e adeta çıkartma yapmasının ardından bir yayına konuk olması en çok istenen isimlerden olan Ekrem İmamoğlu da böylece isteği yerine getirmiş olacak. Ekrem İmamoğlu aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Jahrein‘in KKHA programına konuk zaman yayını izleyen kişilere abonelik hediye etmesi ile de hafızalarda yer etmişti. Çarşamba günü gerçekleşecek olan yayında bizleri nelerin beklediğini hep birlikte göreceğiz.

KKHA Nedir? – KKHA Ne Demek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir