Anasayfa > Oyun Haberleri > Quake, QuakeCon 2020 Süresince Ücretsiz Olacak!

Quake, QuakeCon 2020 Süresince Ücretsiz Olacak!

Özellikle yaşı büyük oyuncuların yakından tanıyacağı Quake, Quakecon 2020 süresince ücretsiz olacak. Detaylar haberimizde.

Bethesda‘nın önderliğinde yapılan Quakecon etkinliği, bu sene de oyuncularla buluşacak. 7-9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik esnasında FPS türünün atalarından birisi olan ilk Quake oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulacak. 25. QuakeCon olma özelliğini taşıyan etkinlikte, Id Software tarafından geliştirilen ilk Quake oyunu tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Oyunu bu tarihler arasında kütüphanenize eklerseniz, sınırsız süreyle oynanabilir durumda olacak. Bethesda‘nın yayınladığı diğer bir habere göre de eğer QuakeCon esnasında bağışlar 10 bin dolardan barajını aşarsa Quake 2 de ücretsiz bir şekilde erişilebilir olacak. Eğer bilgisayarınızda RTX teknolojisini destekleyen bir ekran kartı varsa, oyunu RTX teknolojisi ile deneyimleme şansını elde edebilirsiniz.

Quake

“Oyunu Kütüphaneme Nasıl Ekleyebilirim?”

Bethesda‘nın duyurduğu habere göre QuakeCon boyunca Bethesda.net adresine giriş yapıp üye olursanız, oyun ücretsiz bir şekilde Bethesda hesabınıza eklenmiş olacak. Zaten üyeyseniz yapmanız gereken tek şey hesabınıza giriş yapmak olacaktır. Daha sonradan Bethesda Launcher‘ı indirdikten sonra Launcher içinde yer alan oyunu indirip istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

3 Yorumlar

  1. Ayrıyeten ESO (Elder Scrolls Online) sahipleri etkinliği izlerlerse eğer Twitch drop ile oyun içi pet ve Crown Crate sahibi olabilecek.
    Etkinlik süresi boyunca da:
    Doom Eternal sahipleri QuakeCon Slayer Skin sahibi olurken,
    Quake Champions sahipleri Railgun Skin sahibi olabilecek.
    (Oynayan varsa da) Fallout 76 sahipleri de Atomic Shop’tan ücretsiz skinlere sahip olabilecek.
    (Ukalalık için değil ekstra bilgi olsun diye yazdım lütfen yanlış anlamayın)

  2. Küçücük çocukken babam sayesinde bu efsaneyle tanışmıştım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir