Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Quarantine’den İsim Değişikliği Kararı!

Rainbow Six Quarantine’den İsim Değişikliği Kararı!

Ubisoft’un sıradaki projelerinden olan Rainbow Six Quarantine isim değişikliğine gittiğini kamuoyu ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının devlerinden Ubisoft‘un merakla beklenen gelecek projelerinden biri de Rainbow Six Quarantine. Esasen geçtiğimiz yılın sonlarında oyuncularla buluşması planlanan ancak tüm dünyayı büyük bir hızla etkisi altına almış olan COVID-19 pandemisi sebebiyle tökezleyen yapımın çıkışı da içinde bulunduğumuz yıla ertelendi. Oyuncuların merakla bekledikleri yapım konusunda Ubisoft cephesinden bir isim değişikliği haberi geldi. Geçmişte daha önce Rainbow Six Quarantine için isim değişikliğine gidildiğini ve projenin geçici olarak  Rainbow Six Parasite adıyla anıldığını duyurmuş olan Ubisoft oyuncuların karşısına çıkmak için gün sayan yapımın adının Rainbow Six Extraction olarak değiştirildiğini açıkladı.

Rainbow Six Quarantine’in İsmi Rainbow Six Parasite Olabilir

Rainbow Six Extraction‘da dur durak bilmeyen bir uzaylı tehdidine karşı mücadele ediyor olacağız. Bir laboratuvardan dış dünyaya yayılmaya başlayan ve önüne çıkan her şeyi etkisi altına alan bu tehdidin önünde biz ve ekibimiz duracağız. Oyunun öne çıktığı fikir ise kimseyi geride bırakmamak olacak. Tam olarak bilinmeyen gizemli bir düşmana karşı verdiğimiz bu savaşta takım arkadaşlarımızı geride bırakmamak birinci önceliğimiz olacak. Şimdiden büyük bir merak ve heyecan yaratmayı başarmış olan oyun hakkında daha detaylı bilgilere 12 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde kavuşacağız. Oyun dünyasından son haberleri alacağımız E3 2021 içerisinde gerçekleşecek olan Ubisoft Forward etkinliğinin ülkemiz saati ile 21:00‘de başlaması bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir