Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege 1 Haftalığına Bedava Oluyor!

Rainbow Six Siege 1 Haftalığına Bedava Oluyor!

Ubisoft’un sevilen yapımı Rainbow Six Siege 27 Ağustos’tan başlayarak 1 haftalığına bedava oluyor. Detaylar haberimizde.

rainbow six siege

Ubisoft tarafından geliştirilen ve çıkış yaptığı 2015 senesinden beri önemli bir oyuncu kitlesine ev yapan Rainbow Six Siege, yeni oyunculara kapısını açmaya hazırlanıyor.

Başarılı Taktik FPS oyunu için yeni sezon detayları geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı. Bu gelişme hem yeni sezon öncesinde oyunu denemek isteyen oyuncuları, hem de oyunsuz geçen dönemde oyun arayanları sevindirecek bir gelişme oldu. Eğer Rainbow Six Siege’i bu bedava dönemde denemek istiyorsanız oyuna Uplay üzerinden erişebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptığınızda ilgili sekmeye giderek hem yüklemeyi gerçekleştirebilir hem de oyunun satın alma opsiyonlarını inceleyebilirsiniz.

R6:Siege Yeni Sezon Güncellemesi

Oyunun sadece bu 1 haftalık süreç için bedava olacağını tekrar belirtmekte fayda var. Eğer bu süre bittikten sonra oyunu beğenir ve oynamaya devam etmek isterseniz oyunu satın almanız gerekecek.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. Gidem de az daha kasılayım madem iyi oldu oynaması ücretsiz olması lol

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir