Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı Etkinliği Başlıyor

Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı Etkinliği Başlıyor

Ubisoft’un popüler FPS oyunu Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinliği ile birlikte oyuna yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Cadılar Bayramı döneminin gelmesi ile birlikte birçok oyunda da bu temaya uygun olacak bir biçimde farklı etkinlikler görmeye başladık. Rainbow Six Siege‘de bugün duyurusu yapılan Sugar Fright etkinliği ile birlikte bambaşka bir biçimde oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Etkinlikte oyunun çıkışını gerçekleştirmiş olduğu 2015 yılından beri ilk kez öldükten sonra yeniden dirilme şansını elde edeceğiz. Sınırlı süreli bu oyun modu elbette ki bundan daha fazlasını da içeriyor.


Eğlenceli bir video eşliğinde tanıtımı yapılan Sugar Fright modunda daha önce görmediğimiz yepyeni bir harita bizleri karşılayacak. Fragmandan da anlaşılabileceği üzere oldukça sevimli görünen bu harita yalnızca etkinlik boyunca ulaşılabilir olacak ve etkinliğin bitişi ile birlikte oyuna veda edecek. Oyun modunda ise amacımız rakip takımdan önce 50 şeker toplayabilmek. Ayrıca bahsettiğimiz üzere bu modda öldükten sonra tekrar oyuna dönerek şeker toplamaya devam edebileceksiniz.  Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinliği ile birlikte bu yeni oyun modunun yanı sıra oyuna birçok yeni kozmetik ögesi ve kostüm de ekliyor. 27 Ekim itibariyle başlayacak olan etkinlik 10 Kasım tarihinde ise sona erecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir