Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Game Pass Sistemine Eklenebilir

Rainbow Six Siege Game Pass Sistemine Eklenebilir

Xbox Game Pass’in resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım Rainbow Six Siege Game Pass sistemine eklenecek dedikodularını arttırdı. Detaylar haberimizde.

2015 yılında ilk piyasaya sürülmesinden bu yana kendine ciddi bir oyuncu kitlesi edinmeyi başarmış olan Ubisoft‘un popüler FPS oyunu Rainbow Six Siege bu başarısını oynanış elementlerinin yanı sıra sürekli güncel tuttuğu içeriğine de borçlu. Xbox Game Pass ise kullanıcılarına aylık üyelik ücreti karşılığında yüzlerce oyuna erişim hakkı tanıyor. Xbox Game Pass‘in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan dikkat çekici bir paylaşım ise Rainbow Six Siege Game Pass yolcusu mu sorularını akla getirdi.


Hiçbir açıklama yapılmaksızın paylaşılan bu görselde 6 katlı bir gökkuşağının bulunduğu gökyüzünün altında kuşatmadaki bir kaleyi görüyoruz. 6 gökkuşağının ‘rainbow six’, kuşatmanın ise ‘siege’ anlamına geldiğini düşünecek olursak verilmek istenen mesajın da gayet açık olduğu görülüyor. Gizemli paylaşımın Xbox Game Pass‘in resmi hesabı üzerinden yapılmış olması da çoğu oyuncunun gözünde Rainbow Six Siege‘in Game Pass sistemine ekleneceği konusunda şüpheye mahal bırakmıyor. Oyunun Xbox Game Pass’in bilgisayar için olan versiyonuna eklenmeyip Ultimate versiyonuna eklenmesi de olasılıklar arasında bulunuyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir