Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege İçin Maç Tekrarı Özelliği Yolda

Rainbow Six Siege İçin Maç Tekrarı Özelliği Yolda

Rainbow Six Siege, Crimson Heist operasyonunun başında maç tekrarı özelliğinin betasını PC’deki oyuncuların kullanımına sunacak.

Özellikle rekabetçi oyunlarda oyuncuların gelişimine yardımcı olan, espor arenası için vazgeçilmez olan maç tekrarı özelliği sonunda Rainbow Six Siege’e de geliyor. Altıncı yıl geliştirici panelinde konudan bahseden geliştiriciler, maç tekrarı özelliğinin geliştirilme sürecini, mevcut hatalarını ve kullanılabileceği alanları anlattı. Özelliği şimdilik sadece PC platformuna getirmeyi planlayan ekip, gelecekte maç tekrarının Rainbow Six Siege’in konsol versiyonuna da ekleneceğini belirtti. Videoda 42:38’de başlayan kısım hakkındaki detaylara aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Rainbow Six Siege Maç Tekrarı Özelliği

Mihai Lacatus, bu özelliği oyuna getirmenin geliştirici ekip açısından çok önemli olduğunu açıkladı. Karşılaşma kaydı özelliğini test sunucularında denemelerinin, iyi geribildirimler almalarının ardından özelliği kararlı hâle getirdiklerini belirtti. Lacatus, bunun ardından oyunculardan gelen şikâyetlerin belirli bir tura atlama konusunda olduğunu belirtti. Özelliğe ileri sarma özelliğini ekleyen geliştirici, maç tekrarının ileri sarılması durumunda anlık donmalar olabileceğini, fakat geri sararken sorun yaşanmaması gerektiğini duyurdu.

r6 siege maç tekrarı

Oyunun espor direktörü Wei Yue ise bu özelliğin esporun en üst seviyesi için çok faydalı olacağı görüşünde. Kayıt özelliğinin analistlere, koçlara, oyunculara derin bir stratejik analiz olanağı sunacağını düşünen isim, bu sayede istenen pozisyonların, her operatörün durması gereken noktanın, stratejilerin daha iyi tasarlanabileceğini söyledi. Yue, Six Invitational gibi çok büyük turnuvalardan kayıtlarını oyunculara izletebilmenin çok büyük bir artı olduğunu, bunun orta-uzun vadeli bir hedef olsa da bu konuda hırslı olduklarını açıkladı.

Yeni Rainbow Six Siege Operatörü Flores Hakkında Her Şey

Yayında dikkat çeken kısımlardan biri de yeni operasyonla oyuna eklenecek olan saldırı operatörü Flores oldu. Flores’in oynanış ve hikâye detaylarını incelediğimiz yazımıza yukarıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir