Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Rainbow Six Siege Operatörü Flores Hakkında Her Şey

Yeni Rainbow Six Siege Operatörü Flores Hakkında Her Şey

Rainbow Six Siege oyununun altıncı yıl panelinde, oyuna eklenecek olan operatör Flores hakkındaki detaylar paylaşıldı.

Rainbow Six Siege, birkaç gün önce daha önce sızmış olan Flores’i oyunculara resmi olarak duyurmuştu. Arjantinli atak operatörünün oynanışı ve hikâyesi hakkındaki detaylar ise bugün canlı yayınla oyunculara sunulan altıncı yıl panelinde paylaşıldı. Aşağıdaki videoda 35:2042:18 arasındaki kısımdan Flores’in detaylarını inceleyebilirsiniz.

Flores’in Yeteneği: RCE-Ratero

Dört adet patlayıcı drona sahip olan Flores, bu cihazlarla rakibin savunma cihazlarına zorluk çıkarmaya hazır. Normal bir dron gibi sürülen, üç saniyelik bir beklemenin ardından patlatılabilen bu cihazlar güçlendirilmemiş duvarları kırabiliyor, Mira’nın camı, Bandit’in aküleri gibi savunma cihazlarını yerle bir ederek takımına işlevsel bir fayda sağlayabiliyor. Oldukça sesli ve büyük bir drona sahip olan Flores, dronu rakibin çok yakınında patlatırsa yeteneğiyle skor alabiliyor; fakat yeteneği rakip öldürmek için kullanmak bekleme süresinden dolayı pek de mantıklı olmuyor.

Mozzie ve Mute’un yetenekleri RCE-Ratero cihazlarının işlevini kesebiliyor. Mute’un cihazının kırılması durumunda dron aynı şekilde devam ediyor, Mozzie’nin dronu yakalaması hâlinde ise iki cihaz da yok oluyor.

Flores’in Silah ve Ekipmanları

Flores, birincil silah olarak Thatcher’ın AR-33 silahını veya Blackbeard’ın SR-25 silahını (kalkan olmadan tabii) kullanabiliyor. İki hıza ve iki zırha sahip olan operatörün ikincil silahı ise GSH-18. Operatör araç/bomba olarak ise claymore veya stun grenade kullanabiliyor.

flores silahları

Flores ve Hikâyesi

Arjantin’in Buenos Aires kentinin Flores semtinde doğan operatörün gerçek kimliğini kimse bilmiyor. Zor bir çocukluk geçiren, ardından Robin Hood gibi hırsızlık yapıp düşük gelirlilere yardım eden karakter, ismini doğduğu semtten alıyor. Flores’in hayatının ileri kesimlerinde yolu Ash ile kesişiyor ve kendisi Siege kadrosuna adımını atıyor.

Flores, oyundaki ilk açık eşcinsel karakter olmasıyla da diğer operatörlerden ayrılıyor. Oyunun geliştiricilerinden Jean-Baptiste Hall, Rainbow Six Siege’in geleceğinde her kimliği temsil etmek için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir