Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörü Flores Resmi Olarak Duyuruldu

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörü Flores Resmi Olarak Duyuruldu

Adı ve yeteneği hâlihazırda sızmış olan yeni Rainbow Six Siege operatörü Flores, Ubisoft tarafından resmi olarak duyuruldu.

Yeni sezonla birlikte oyuna eklenecek olan, Arjantinli olması beklenen karakter için ilk resmî tanıtım videosu yayımlandı. Videoda Flores’in daha önceden paylaşılan sözü söylediği ve özel yeteneği olan patlayan dronu kullandığı görülüyor. “İşleri halletmek bazen yaratıcı bir yaklaşım gerektirir” diyen Flores, olay yerinde dronunu patlatarak “Bu noktada ben devreye giriyorum” sözlerini sarf ediyor. Yeni saldırı operatörünün tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Flores Tanıtım Videosu

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre Rainbow Six Siege’in yeni operasyonu Crimson Heist kapsamında 21 Şubat tarihinde daha fazla bilgi verilecek. Bu bilgilendirme kapsamında yeni karakterin yeteneğine detaylı bir bakış ve düzenlenecek haritanın açıklanması bekleniyor. Düzenlenmesi beklenen haritalar arasında ise Border ve Bank yer alıyor.

Rainbow Six Siege’in yeni operatörü Flores, geçtiğimiz haftalarda R6 için veri madenciliği yapan Benjaminstrike tarafından açığa çıkarılmıştı. Veri madencisi, operatörün dronunun isminin RCE-Ratero olacağını ve beş saniye içerisinde patladığını söylemişti. Benjaminstrike, patlamanın C4 gibi olacağını da söylemişti, ki bu da videoda görülen patlamayla örtüşüyor. 21 Şubat’ta hem yeni operatör, hem yenilenecek olan harita, hem de gelecek operasyonla ilgili daha detaylı bilgilere ulaşacağız.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir