Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Kutu Oyunu Geliyor

Rainbow Six Siege Kutu Oyunu Geliyor

Ubisoft tarafından açıklanan Rainbow Six Siege kutu oyunu özellikle de hayranları ve kutu oyunu severleri bir hayli heyecanlandırmış durumda. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz gün Rainbow Six Siege oyuncularının karşısına bir yeni operatör de dahil olmak üzere pek çok yenilik ile çıkmış olan Ubisoft için bu kadarı yeterli olmamış gibi görünüyor. Oyuna eklenen yenilikler ve yapılan iyileştirmelerin yanı sıra şirket beklenmeyen bir duyuru ile de oyuncularının karşısına çıktı. Yapılan açıklamada Ubisoft bir Rainbow Six Siege kutu oyunu hazırlığında olduklarını ve kutu oyunu için bu alanda faaliyet gösteren Mythic Games ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Yeni Rainbow Six: Siege Operatörü Flores Duyuruldu


Geçtiğimiz gün düzenlenen etkinlik esnasında çok kısa bir video ile tanıtılmış olan kutu oyunu hakkında elimizde henüz pek fazla bilgi bulunmuyor. İçerisinde bulunduğumuz yılın yaz aylarında çıkacağı belirtilen kutu oyununun strateji ağırlıklı olacak olması ihtimali de üzerinde en çok tahmin yürütülen konuların başında geliyor. Mythic Games ile yaptıkları işbirliği kapsamında farklı bir hamleye imza atmış olan Ubisoft bakalım bu kutu oyunu ile oyunculara ne gibi bir içerik sunacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir