Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Legacy Etkinliğiyle Geçmişe Dönüyor

Rainbow Six Siege Legacy Etkinliğiyle Geçmişe Dönüyor

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Legacy etkinliğiyle oyunun eski versiyonunu yaşayabilmek için oyunculara bir fırsat sunuyor.

Rainbow Six Siege’in 5 Ocak’a kadar sürecek olan yeni etkinliğinde operatörlerin, haritaların ve eşyaların eski hâlini oynama şansı yakalayacağız. Oyunun beşinci yılını kutlamak için gelen etkinlikte haritaların yenilenmemiş hallerini, yeni eşyalar ve operatörler olmadan deneyimleyeceğiz. Rainbow Six’in başladığı yere oyuncuları götürecek olan Legacy etkinliği 5 Ocak tarihine kadar oyunda aktif kalacak. Oynamak içinse “Oyna” menüsüne girip alt taraftaki “Legacy” seçeneğine tıklamanız yeterli olacak.

Epic Games’in Yılbaşı İndirimi Başladı

Rainbow Six Siege Legacy Etkinliği

Oyunun resmî hesabında paylaşılan videoyla birlikte yeni etkinlik oyunculara aşağıdaki şekilde duyuruldu. Birçok kişi oyunda fazla bir şey değişmediği için bunun anlamsız bir etkinlik olduğunu savunsa da Jäger, Doc gibi operatörleri tekrardan ACOG ile oynayabilecek oyuncular şimdiden heyecanlı durumda. Oyunun eskilerden kalma bir oynanış fragmanına atıfta bulunup “Helikopterli başlangıç da geliyor mu?” sorusunu soranları da gözden kaçırmamak lazım.

“Rainbow Six Siege’in beşinci yılını her şeyin başladığı yere dönerek kutlayalım. 5 Ocak 2021’e kadar Legacy modunu oynayın!” 

Oyuna böyle bir etkinlik gelmesinden memnun musunuz, aklınızda deneyeceğiniz neler var? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle belirtmekten çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir