Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege: Operation Void Edge İle Karşımızda!

Rainbow Six Siege: Operation Void Edge İle Karşımızda!

Ubisoft bugün düzenlenen bir etkinlik ile Rainbow Six Siege: Operation Void Edge ‘i hayranlar ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

Ubisoft geçtiğimiz günlerde Rainbow Six Siege‘in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı kısa bir görüntü ile oyunun hayranlarını meraklandırmayı başarmıştı. Ubisoft bugün itibariyle bombayı patlatarak merakımıza bir son verdi ve Rainbow Six Siege: Operation Void Edge ‘i oyuncular ile paylaştı.

Yeni güncelleme ile birlikte oyuna iki yeni operatör ekleniyor. Bu operatörlerden ilki olan Oryx Remah Dash adlı bir yeteneğe sahip. Bu yetenek sayesinde operatör kısa bir süre için diğer operatörlerden daha hızlı bir biçimde hareket edebiliyor. Oryx ayrıca bu yetenek sayesinde kalkan kullanan rakip operatörleri de yere serebiliyor, barikatlar ve güçsüz duvarları da yıkabiliyor.

Iana ise kontrol edilebilen bir hologram kullanarak savaş alanında kendisine üstünlük sağlayabiliyor. Iana gibi görünüp ses çıkartan bu hologram stratejik olarak karaktere büyük bir avantaj sağlıyor. Hologram çeşitli tuzaklar ve ateş edilerek yok edilebiliyor.

Oyuna eklenen bu iki yeni operatör dışında bir yenilik de Oregon haritasında. Kapsamlı bir şekilde yeniden elden geçirilen haritada önemli değişiklikler var. Yapılan değişiklikler kapsamında Oregon haritasının daha kıran kırana geçecek maçlara ev sahipliği yapacağı ise aşikar.

Rainbow Six Siege: Operation Void Edge‘in oyuna eklediği iki operatör ve çeşitli harita değişiklikleri bakalım oyuncuları memnun etmeye yetecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir