Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Resident Evil Kostümü Sızdırıldı

Rainbow Six Siege Resident Evil Kostümü Sızdırıldı

Ubisoft’un popüler FPS oyunu Rainbow Six: Siege ortaya çıkan kostüm sızıntılarına göre yakında Resident Evil ile bir iş birliğine gidecek gibi görünüyor.

Rainbow Six Siege sıklıkla farklı oyun serileri ve farklı film serileri ile iş birliği yaparak oyuna yeni etkinlikler ve yeni kostümler getiriyor. Geçtiğimiz aylarda oyuna gelen Rick and Morty temalı kostümler buna örnek olarak gösterilebilir. Bu sefer ise oyun dünyasından olduıkça aşina olduğumuz bir isim Rainbow Six Siege’e gelecek gibi görünüyor. Sızıntıların kaynağı ise bir Reddit hesabı.

Eğer bu sızıntı doğruysa Resident Evil oyunlarından tanıdığımız Leon S. Kennedy karakterini Rainbow Six’de de göreceğiz. Bu kostüm Resident Evil ve Rainbow Six için ilk iş birliği olmayacak. Geçtiğimiz aylarda çıkış yapan Zofia Elite kostümü ise yine bir Resident Evil karakteri olan Jill Valentine üzerinden tasarlanmıştı. İddialara göre oyunda bulunan Lion karakteri için gelmesi planlanan Leon S. Kennedy için Ubiosft tarafından bir onaylama yapılmadı.

Rainbow Six Resident Evil

Eğer bu bilgiler doğru ise Lion için gelecek Leon S. Kennedy kostümü bir Elite kostüm olacak. Bu da 1,800 R6 credit fiyatına oyunun mağzasında yerini alacak demek oluyor. Henüz kostümün oyunda ne zaman yer alacağı ve çıkışı ile bir etkinlik gelip gelmeyeceği belli değil. Bu tarz bilgiler için yeni sızıntıları ve Ubisoft resmi hesaplarını takip etmeye devam ediyor olacağız.

Resident Evil’ın son dönemde özellikle yeni oyununun çıkışı ile yakaladığı ivme bütün oyun dünyasını etkiledi. Resident Evil Village seriye böyle bir ivme kazandırmışken serinin diğer popüler markalar ile iş birliğine gitme olasılığı bu iddiaları doğrulayabilir.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir