Anasayfa > Oyun Haberleri > Rainbow Six Siege Tachanka Rework Sızdırıldı!

Rainbow Six Siege Tachanka Rework Sızdırıldı!

Ubisoft bir süredir yenilenmeye ihtiyaç duyan Tachanka, nam-ı diğer Lord Tachanka, için Şubat ayında düzenlemelere başlamıştı. Yakın zamanda sızdırılan bir video ise bu düzenlemelerin sonuna yaklaşıldığını ve yeni Tachanka’yı tüm ihtişamıyla görebileceğimizi gösterir nitelikte.

Rainbow Six Siege‘i az çok oynamışsanız Tachanka‘yı bilirsiniz. 1 hız ve 3 zırha sahip bu operatörün kazanma oranı %51.6 olsa da seçilme oranı %0.5. En az %1.3 oranına sahip SPETSNAZ takımı arasında Tachanka‘nın bu oranı biraz içler acısı demek mümkün fakat hızı olmayan bir operatöre bir de yere monte edilen, operatörü tamamen açıkta bırakan bir makineli tüfek verirseniz hareketliliğini iyice limitler ve Siege gibi hareketli bir oyunda geri düşmesine sebep olursunuz. Ubisoft da bunun farkında olsa da bu eski operatörün düzenlenmesi biraz zaman almış. Lafı uzatmadan hemen bu düzenlemelere geçelim.

Tachanka’nın Yeni Ana Silahı Bir Makineli Tüfek

xSkajOfficial tarafından sızdırılan, oyunun hacklenmiş halinden paylaşılan görüntülerde ilk dikkat çeken Tachanka’nın yeni silahı. Tıpkı eski, monteli RP-46 model makineli tüfeği gibi bir Degtyaryov tüfeği olan yeni silahının modeli batıda benimsenen adıyla DP-28 (orijinali DP-27). 48 hasar, 550 ateş oranı, 50 hareketlilik ve 70 kapasite istatistiklerine sahip olan silahın ölümcüllük konusunda RP-46 modelinden pek bir farkı yok. Yakın ve orta menzilde fazlasıyla güçlü olan, uzak menzil için az bir hasar düşüşü yaşayan silah zaten bir savunma operatörü olan Tachanka‘nın ihtiyaç duyduğu hareketlilik ve ölümcüllük özelliklerini rahatlıkla karşılıyor.

Tachanka

Nam Salmış Orijinal Makineli Tüfeğinin Yerini İse Bir Bomba Fırlatıcı Alıyor

Her ne kadar eski aygıtına elveda demek zor olsa da, yenisi de bir o kadar ölümcül ve muhtemelen daha kullanışlı. 10 yanıcı bomba kapasitesine sahip yeni bomba fırlatıcı verdiği 12’şer hasar ile operatörleri 2-3 saniyede öldürme gücüne sahip. Ayrıca bombaları duvardan sektirmek mümkün. Patlama sonrası ses efektleri ve alevlerin görüntüsü eksik göründüğünden hala üzerinde çalışıldığı belli.

Tachanka’nın Biyografisinde De Değişiklikler Var

Aygıt: Shumikha Bomba Fırlatıcı

Operatör: Uzman Alexsandr “Tachanka” Senaviev

Değerlendirme Lideri: Dr. Elena “Mira” Álvarez, Ar-Ge Yöneticisi

Tachanka -Uzman Alexandr Senaviev- yeni oyuncağını kontrol için getirdiğinde şaşırdım. Yıllardır aldığı hasara rağmen makineli tüfeğine duyduğu düşkünlüğü düşününce onunla gömülmek istediğini düşünmüştüm. Şimdi onunla ne yapacağını bana söylemiyor olsa da evinin herhangi bir yerinde sergilerse şaşırmam.

Kesin olan bir şey var, o da Shumikha’yı görevlerine götürmek yükünü hafifletecek. Testten sonra Tachanka’nın bomba fırlatıcısı ile herhangi bir silah kadar hasar verebileceğini garanti edebilirim. Özellikle ilgimi çeken şey bombaların ‘sekme’ efekti. Tıpkı Tachanka’nın mizah anlayışı gibi, düz düşüyor gibi görünüyorlar. Fakat fitil tamamen yandığında tüm alan alevler içinde kalıyor. Anında açılmaya ve hasar verimliliğine alışkın olduğundan, Tachanka denkleşmek için zamanlamasını ayarlamalı. Buna rağmen bundan hoşlanacağından şüphem yok.

— Dr. Elena “Mira” Álvarez, Ar-Ge Yöneticisi

Sızıntıyı yayan xSkajOfficial, yeni sezon olan Operation Shadow Legacy‘de yeni Tachanka‘yı görebileceğimizi söylüyor.

Yeni Sezon Bilgileri İçin Haberimize Buyrun

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir