Anasayfa > Oyun Haberleri > Ratchet & Clank: Rift Apart Çıkış Fragmanı Yayımlandı

Ratchet & Clank: Rift Apart Çıkış Fragmanı Yayımlandı

PlayStation 5’in en çok beklenen özel oyunlarından Ratchet & Clank: Rift Apart için çıkış fragmanı yayınlandı.

Ratchet & Clank: Rift Apart

PlayStation 5 sahiplerinin Rift Apart ile ilgili bekleyişleri yarın itibarıyla sona ermiş olacak. Rift Apart 11 Haziran 2021 tarihinde çıkış yaparak oyuncularla buluşacak. Bekleyenler bir hayli meraklı çünkü önceki neslin sınırlandırmaları olmadan yapılan bir oyunun nasıl bir deneyim sunacağı konusunda kimsenin fikri yok. Artık bu bekleyiş de sona ermek üzereyken Sony, oyun için bir çıkış fragmanı paylaştı. Paylaşılan fragman çok kısa bir sürede binlerce beğeni aldı.

Önceki fragmanlarda gördüğümüz akıcı animasyonlar ve yeni nesil grafikler, bu fragmanda da kendini bir hayli belli ediyor. Rift Apart’ın animasyon filmlerini aratmayan akıcılığı ve gerçekçiliğinin yanı sıra heyecanlı aksiyon sekansları da fragmanın dikkat çeken yönlerinden birisi. Ayrıca bu çıkış fragmanında karakterlerin de üstünde durulduğunu ve birbirleri arasındaki ilişkilere ufaktan da olsa değinilmiş olduğunu görüyoruz. Aksiyonun yükseldiği boyutlar arası geçiş sahneleriyse önceki fragmanlarda olduğu gibi gene heyecanın tavan yapmasını sağlıyor. Bu fragmanda ayrıca kötü karakterimiz Dr. Nefarious’a da bir merhaba deme şansını buluyoruz. Insomniac bir kez daha, hazırladığı bu fragman ile oyuncuları heyecanlandırmayı başarıyor.

Control Epic Games Store’da Bedava Oldu – Nasıl Alınır?

Ratchet & Clank: Rift Apart 11 Haziran 2021 tarihinde PlayStation 5’e özel olarak çıkış yapacak ve oyuncularla buluşacak. Oyunun geliştirici koltuğundaysa özellikle Marvel’s Spider-Man’le oyuncular ve eleştirmenler tarafından bolca övgü alan Insomniac Games oturuyor. Eğer bir PlayStation 5 sahibiyseniz oyunu PlayStation Store üzerinden satın alarak oynayabilirsiniz. Global fiyatı $69.99 olan Rift Apart’ın Türkiye fiyatı ise 619,00 TL.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir