Anasayfa > Oyun Haberleri > Razer Cyperpunk 2077 Oyuncu Faresi Ön Siparişe Açıldı

Razer Cyperpunk 2077 Oyuncu Faresi Ön Siparişe Açıldı

Razer Cyperpunk 2077 temalı yeni mouse’unu ön siparişe açtı. Rengiyle göz alan kablosuz farenin ön sipariş fiyatı dudak uçuklatıyor. Detaylar haberimizde.

Oyuncu ekipmanları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden Razer, oyuncuların aklını çelmenin bir yolunu bulmuş. Aylardır hatta yıllardır heyecanla beklenen Cyberpunk’ın çıkış tarihine yaklaşırken(bu cümleyi söylemeye korkuyoruz çünkü ne zaman içimizden geçirsek oyun biraz daha erteleniyor) Razer da fırsatı değerlendirmiş.

Razer Viper Ultimate with Charging Dock - Cyberpunk 2077 Edition

Siyah, pembe ve beyaz olarak satın alınabilen Razer Viper Ultimate artık Cyberpunk 2077 stiliyle karşımızda olacak. Sadece Razer websitesi üzerinden satın alınabilen Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition kablosuz gaming mouse, şarj istasyonu ile birlikte satılıyor. Sipariş hattı açılır açılmaz stoktaki tüm ürünler tükendi, kullanıcılar şu an siteye mail adreslerini bırakarak yeni stoğun ne zaman geldiğini öğrenebilecek.

Cyberpunk 2077 Telif Hakkı Olmayan Şarkılarla Gelecek

Razer Cyperpunk 2077 Oyuncu Faresi Kaç TL?

Heyecanla beklenen oyun Cyberpunk 2077’nin tema renklerine bürünmüş olan bu mouse, 159.99 dolardan satışa sunuldu. Mevcut dolar kuruyla bu 1260 Türk lirasından daha fazla ediyor. 149.99 dolarlık klasik Razer Viper Ultimate ülkemizde 1250 liradan satılırken bu özel üretim parça eğer Türkiye’ye gelirse muhtemelen çok daha yüksek fiyatlara ulaşacaktır. Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition’ın koleksiyonerlerin kaçırmak istemeyeceği bir ürün olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Cyberpunk 2077 son dönemde en çok içeriğe konu olan oyunlardan biri oldu. Piyasayı yönlendirebilme kapasitesiyle tarihe geçti. Oyun çıktıktan sonra beklentileri karşılaması durumunda bu tip özel ürünlerle karşılaşmayı sürdürmemiz olası.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir