Anasayfa > Oyun Haberleri > Rebel Galaxy Outlaw Bir Yıl Sonra Steam’de

Rebel Galaxy Outlaw Bir Yıl Sonra Steam’de

Uzay simülatörü Rebel Galaxy Outlaw, Epic Games Store’daki orijinal çıkışından bir yıl sonra Steam’e geliyor.

rebel galaxy outlaw

80’ler ve 90’ların başında ünlü olan arcade uzay simülasyonu formülünden esinlenen Rebel Galaxy Outlaw, Epic Games ile münhasırlık anlaşması imzalamış ve 13 Ağustos 2019‘da Epic Games Store’a özel olarak çıkış yapmıştı. Şimdi ise yaklaşık bir yıl sonra geliştirici Double Damage Games oyunun 22 Eylül‘de Steam’e geleceğini açıkladı.

Dün yapılan açıklamadaoyunun Steam’e geleceği haberini sabırsızlıkla bekleyen tüm oyunculara teşekkür edildi. Bu bekleyişin hem oyunun hayranları hem de kendileri için eğlenceli olmadığını belirten geliştirici şirket, ayrıca bu süreçteki sessizliklerinden dolayı da oyunculardan özür diledi.

rebel galaxy

Açıklamanın devamında oyunun PS4 için gelişiminin de tamamlandığı belirtildi ve oyunun 22 Eylül’de Steam’in yanı sıra PS4,  Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacağı da duyuruldu. Rebel Galaxy Outlaw, 2015’te çıkış yapan ilk oyunun öncesini anlatma niteliği taşıyor. Ayrıca ilk oyunun üstüne bir çok yeni mekanik eklenmiş durumda. Rebel Galaxy serisi üç boyutlu dogfighter türünü sevenler için ilaç gibi gelecektir.

Oyunun 22 Eylül’deki çıkış fiyatı 30 dolar olacak. Fakat Türkiye fiyatı şimdilik belli değil.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir