Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Online Game Pass Yolcusu!

Red Dead Online Game Pass Yolcusu!

Red Dead Redemption 2’nin online modu olan Red Dead Online Game Pass sistemindeki yerini almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve 2018 yılında piyasaya sürülmüş olan Red Dead Redemption 2 pek çok oyuncu ve oyun otoritesi tarafından gelmiş geçmiş en detaylı açık dünyalardan biri olmanın yanı sıra en iyi oyunlar arasında da gösteriliyor. Uçsuz bucaksız bir tek oyunculu modunun yanı sıra aynı zamanda bir de online modu bulunan Red Dead Redemption 2‘nin bu online ve tek oyunculu modları geçtiğimiz günlerde birbirinden ayrılmıştı. Bu hem oyunculara bunların her birine ayrı ayrı da sahip olma imkanı vererek yalnızca aldıkları oyunun parasını ödemelerini sağlıyor, hem de cihazlarında oynamadıkları oyunu tutma zorunluluğunu ortadan kaldırıyordu. Oyuncular tarafından olumlu bir tutumla karşılanan bu ayrımın ardından Red Dead Online Game Pass sistemine eklenmeye hazırlanıyor.

Game Pass Nedir, Nasıl Kullanılır, Alınır Mı?

Microsoft kanadından gelen açıklama ile 2021 yılının Mayıs ayı içerikleri de ortaya çıkmış oldu. Bu açıklamaya göre Red Dead Online bulut ve konsol için 13 Mayıs tarihinde sistemdeki yerini almış olacak. Böylece Game Pass sahibi oyuncular Red Dead Redemption 2‘nin oldukça detaylı açık dünyasını hiçbir ek ücret ödemeden deneyimleme şansına sahip olacaklar. Game Pass sistemine Mayıs ayı itibariyle ayrıca Remnant: From the Ashes, Pshyconauts, Steep, FIFA 21 ve Outlast 2 gibi yapımlar da eklenecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir