Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Online Lobileri Bomboş!

Red Dead Online Lobileri Bomboş!

Oyunculara vahşi batıda sınırsız bir deneyim vadeden Red Dead Online lobileri son zamanlarda bomboş! Detaylar haberimizde.

Red Dead Redemption 2‘nin harika atmosferini bir de online bir ortamda gerçek oyuncular ve sayısız görev ile deneyimlemenize olanak sağlayan Red Dead Online içerisinde barındırdığı birbirinden farklı etkinlikler ile oyunculardan tam not almayı başarmıştı. Ancak oyuncuların Red Dead Online lobileri hakkında son zamanlarda dile getirdikleri şeyler bu uçsuz bucaksız online dünyanın ölmeye başladığını gösteriyor.

Red Dead Online lobileri

Normal şartlar altında 30 yada daha fazla gerçek oyuncunun bulunması gereken online oturumlarda bir süredir yalnızca birkaç gerçek oyuncu bulunuyor. Ağustos ayında oyuna eklenen yeni içerikler ve güncellemeler ile birlikte lobiler bu hale gelmiş gibi görünüyor. Durumun böyle olmasından şikayetçi olan oyuncuların yanı sıra daha az gerçek oyuncu ile oynamaktan memnun olan oyuncuların sayısı da oldukça fazla. Öyle ki Twitter üzerinden gerçekleştirilen bir ankette oyunculara daha ufak lobilerde oynamaktan memnun olup olmadıkları soruldu ve katılımcıların çok büyük bir kısmı memnun olduklarını aktardılar.

Bunun sebebi ise büyük ölçüde oyunda sahip olunabilecek efsanevi eşya ve hayvanlar ile alakalı. Çok daha fazla oyuncunun yer aldığı lobilerde oyuncuların bunlara ulaşmak için diğer oyuncular ile mücadele etmeleri gerekecek. Ancak şimdilik ufak lobiler bu eşyalara erişebilmeyi çok daha kolay hale getiriyor. Fakat bir diğer görüşe göre ise oyuncular bu nadir bulunan eşyalara sahip olduktan sonra Red Dead Online lobileri boş kalmaya devam ettikçe durumdan şikayetçi olmaya başlayacaklar. Bakalım zaman Red Dead Online‘ın boş lobileri hakkında biz oyunculara neler gösterecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Şahsi düşüncem ben MMORPG oyunlarında PvP olaylarına biraz karşıyım. Bazı oyuncular çünkü bu PvP olayını yanlış anlayıp önüne geleni rahatsız etme eğiliminde oluyorlar. Her MMORPG oyununda istediğim gibi ayrı PvP ve PvE serverları kurulması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü şahsen ben insanların beni rahatsız etmesinden ya da benim insanları yanlışlıkla olsa bile rahatsız etmemden haz etmiyorum. Böyle bir çözüm de getirebilirler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir