Anasayfa > Oyun Haberleri > Take-Two, GTA V ve Red Dead Redemption 2 İçin Satış Sayılarını Paylaştı

Take-Two, GTA V ve Red Dead Redemption 2 İçin Satış Sayılarını Paylaştı

Rockstar’ın bağlı olduğu Take-Two Interactive, GTA V ve Red Dead Redemption 2 için geçerli son satış istatistiklerini oyuncularla paylaştı.

Dünya çapında çok büyük bir kitlenin oynadığı oyunları geliştiren şirketlerin sahibi olan Take-Two, oyun sektöründe dikkat çeken firmalardan biri. Birçok farklı oyundan gelen oyun içi ödeme gelirleriyle bulunduğumuz çeyreği gayet iyi geçiren Take-Two Interactive, her zaman olduğu gibi oyunlarının ne kadar sattığını oyunculara bildirdi. Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption gibi oyunları da içeren bu raporda eskiyen oyunların da hâlâ gayet güzel sattığı ortaya koyulmakta.

GTA Online Sunucuları Epic Dağıtımının Ardından Çöktü!

Geçtiğimiz günlerde bedava olup oyuncuları şaşırtan Grand Theft Auto V, Rockstar’ın adeta belkemiği olmuş durumda. Çıkışının ardından yedi yıl geçmesine rağmen hâlâ büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanan oyunun 130 milyon adet sattığı açıklandı. Satış sayısına bedava dağıtılan versiyonlar dahil edilmemiş durumda. Oyuna yeni içeriklerin gelmeye devam edeceğine dair söz de verildi.

Hikâyesiyle oyuncuları adeta mest edip son yıllara damga vuran oyunlardan Red Dead Redemption 2’nin de gayet iyi sattığını görüyoruz. Take-Two tarafından açıklanan istatistiklere göre 31 milyon adet satan oyunun satış sayılarının artmasında önemli bir faktör de Red Dead Online olmuştu.

Borderlands 3 beklenen etkiyi yaratamayıp 10 milyonda tıkanırken NBA 2K20’nin 12 milyon adet sattığı açıklandı.

The Witcher 3, Beşinci Yılını İndirimlerle Kutluyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir