Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Online, Red Dead Redemption 2’den Ücretli Bir Şekilde Ayrılıyor!

Red Dead Online, Red Dead Redemption 2’den Ücretli Bir Şekilde Ayrılıyor!

Şu ana kadar Red Dead Redemption 2’nin bir parçası olarak oynanan Red Dead Online, artık RDR2’den bağımsız olarak satılacak.

Rockstar Games’in mükemmel hikayeyi çok ince detaylarla birleştiren şaheseri Red Dead Redemption 2, çevrimiçi versiyonundan ayrılıyor. GTA Online kadar başarılı olamayan Red Dead Online, orijinal oyundan ayrılacak ve mağazalarda ayrı bir oyun olarak oyunculara satılacak. Oyunun çevrimiçi versiyonunu satın almanızın ardından 123 GB’lık bir indirme yapmanız gerekecek. Online’ı alıp indirmenizin ardından dilerseniz parasını ödeyerek Red Dead Redemption 2’nin hikâyesini de açabiliyorsunuz.

Red Dead Redemption 2 Steam

Red Dead Online Fiyatı

1 Aralık’ta ayrı bir oyun olarak satılmaya başlanacak olan RDO, belli bir tarihe kadar sadece 5 dolar karşılığında satın alınabilecek. %75’lik başlangıç indirimi 15 Şubat’ta son bulacak ve Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi versiyonu ayrı bir oyun olarak 20 dolar karşılığında satılacak. Sadece bu fiyata Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi deneyimini yaşayabileceksiniz.

Red Dead Online’ın Türkiye fiyatının ne olacağı konusunda kesin bir bilgi yok fakat Steam ve Epic Games’te orijinal oyunla aynı kur oranı kullanılırsa oyunu 15 Şubat’a kadar sadece 25 TL karşılığında satın alabileceğiz. Çevrimiçi oynamak için PS Plus veya Xbox Gold Live aboneliklerine ihtiyaç duyan PlayStation ve Xbox oyuncularının ise biraz daha fazla parayı gözden çıkarması gerekecek.

Bende oyun zaten vardı, şimdi ne olacak?

Red Dead Redemption 2’yi önceden satın alanlar oyunun bütün içeriklerine eskisi gibi erişebilecek. Red Dead Online’a gelen bütün yeni içerikler, güncellemeler oyunu 1 Aralık’tan önce satın alanlar için hâlâ kullanılabilir olacak.

Red Dead Redemption 2 En İyi At Hangisidir? Nasıl Alınır?

GTA V’i bu yaz ücretsiz vererek oyundan son kez parayı vurmanın bir yolunu bulmuş olan Rockstar Games, GTA Online kadar sevilmeyen Red Dead Online’ı da sudan ucuz fiyata satarak aynı stratejiyi izliyor olabilir. Buraya tıklayarak yapılan oyunların ayrılmasına ve Red Dead Online’a eklenecek yeni içeriklere dair blogun detaylarına ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Şimdi RDR 2’nin online olmayan versiyonunun boyutu düşecek mi? Düşerse kesinlikle alırım, sırf 150 gb diye almıyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir