Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Online Zombi Teması ile Geliyor!

Red Dead Online Zombi Teması ile Geliyor!

Cadılar Bayramı dönemi yaklaşırken Red Dead Online zombi teması ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.

Oyuncuları vahşi batının uçsuz bucaksız dünyasında maceralara davet eden Red Dead Online bu sene bambaşka bir oyun modu ile karşımıza çıkabilir. Red Dead Guides‘ın güvenilir veri madencileri oyun dosyaları arasında keşfettikleri bazı verilere dayanarak Red Dead Online için bir zombi modunun yolda olduğunu gösteren ipuçlarını ortaya koydular. Bu durum da haliyle oyuncuları meraklandırdı.

Red Dead Guides‘ın YouTube kanalı üzerinde paylaşılan bir videoda açıkça görülebileceği üzere veri madencilerinin oyun dosyaları arasından elde ettikleri bilgiler hiç de yabana atılacak cinsten değil. Daha önce hiç görmediğimiz birbirinden farklı 50 yeni zombiyi gözler önüne seren videoda Cadılar Bayramı dönemi olarak değerlendirebileceğimiz Ekim ayı içerisinde karşımıza çıkması muhtemel olan yeniliklerden bahsediliyor.

”Army of Fear” yani ”Korku Ordusu” olarak adlandırılmış olan bu yeni muhtemel oyun modu sınırlı bir süreliğine oyuncuların erişimine açık olacak. Veri madencileri tarafından Red Dead Online dosyaları arasından çıkartılan bu modun oynanışına dair detayların henüz paylaşılmadığını, Rockstar Games cephesinden de konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmediğini belirtmekte de fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir