Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass Yolcusu Olabilir

Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass Yolcusu Olabilir

Geçtiğimiz sene Game Pass’e gelen ve kütüphaneden kalkması oyuncuları bir hayli üzen Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass yolcusu olabilir.

Rockstar imzalı harika oyun Red Dead Redemption 2, çıkışından beri oyuncuları bir hayli etkilemeyi başardı. Özellikle geçtiğimiz sene oyunun Xbox Game Pass‘e eklenmesi Xbox oyuncularını bir hayli mutlu etmişti. Ancak Xbox Game Pass’te kaldığı süre fazla olmayınca pek çok oyuncu Red Dead Redemption 2’nin servisten ayrılışını hüzünlü bir şekilde karşılamıştı. Microsoft tarafından paylaşılan son görsel ise bu oyuncuları tekrar sevindirecek gibi görünüyor. Henüz kesin bir açıklama olmasa da çok yakında Red Dead Redemption 2 Xbox Game Pass yolcusu olabilir. Tabii ki bu yolculuk muhtemelen daha önceden de olduğu gibi Game Pass’in konsol versiyonu için gerçekleşecek.

Xbox Game Studios ürünü olan The Medium’un Game Pass servislerine geleceğini halihazırda biliyorduk. Ancak açıklamanın devamında belirtilen “Sansür” kısmı haberi okuyanları oldukça heyecanlandırdı. Daha önceden Game Pass’te bulunan ancak kaldırılan bir oyunun geleceği haberi akıllara direkt olarak RDR2’yi getirdi. Daha önceden bu tarz açıklamalara alışkın takipçiler gönderideki gizemi bulmaya çalışsa da henüz bir bilgi ortaya çıkarılabilmiş değil. Konu hakkında önümüzdeki günlerde Xbox resmi hesaplarından açıklama yapılması tahmin ediliyor.

Daha önceden Control hakkında bu şekilde gizemli bir duyuru yapılmış ve kısa bir süre sonra oyun Xbox Game Pass’teki yerini almıştı.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir