Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Mother Miranda Karakterini Öne Çıkarıyor

Resident Evil Mother Miranda Karakterini Öne Çıkarıyor

Resident Evil Mother Miranda karakterini öne çıkarmaya başladı. Peki yeni Resident Evil oyununda oldukça önemli olacak Mother Miranda kim?

Yeni Resident Evil oyunu, Resident Evil Village, detayları ortaya çıkmaya başladıkça bizleri daha da heyecanlandırıyor. Yeni bir Resident Evil oyunuyla ilgili heyecanlanmak için motivasyona ihtiyacımız olduğu söylenemese de, Capcom hayranları nasıl mutlu edeceğini biliyor. Yakın zamanda yeni oyunun haritası paylaşılmıştı. Sekizinci oyunla ilgili bazı detaylar veren haritadaki en önemli yerlerden biri ise kuzeydeki Castle Dimitrescu. 

Dimitrescu kalesinin sahibesi Lady Alcina Dimitrescu ise, internetin yeni sevgilisi. Vampir leydi, 3 metreye varan boyu ve aristokratik stiliyle şimdiden, Reddit köşelerindeki bir çok meme’in konusu oldu. Lady Dimitrescu’nun oturup bir telefon konuşması yaptığı sahne ise, muhtemelen hayatımıza bir başka karakteri Mother Miranda‘yı sokacak. 3 metrelik bir vampir aristokratının “Mother” hitabıyla hürmet ettiği kişinin ise neye benzediğini bilmek istemiyoruz.

Yeni Resident Evil Village Demosu Yakında Erişime Açılabilir

Peki Mother Miranda kim? Capcom bu konuyla ilgili ser verip sır vermiyor. Tek yapılan açıklama, karakterin oyun içinde oldukça önemli olacağı. Mother hitabı genellikle dini bir anlama geliyor. Bu nedenle Miranda karakteri muhtemelen Lady Dimitrescu’nun da etkisi altında olduğu bir çeşit dini organizasyonun, büyük ihtimalle de bir kültün lideri durumunda. Karaktere ilişkin bildiğimiz bir başka şeyse trailerde yüzü maskeli olan kişi olduğu.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir