Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil 3 Fall Guys Modu Yayınlandı!

Resident Evil 3 Fall Guys Modu Yayınlandı!

Resident Evil 3 Fall Guys modu yayınlandı. Skyrim’den sonra Resident Evil 3 de jelibon çılgınlığından nasibine düşeni aldı.

Fall Guys çılgınlığı devam ediyor. Son dönemde oldukça popülerleşen ve kitlelerin kalplerini eriten Fall Guys artık Resident Evil 3’te de boy göstermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Skyrim modu olan Fall Guy’lar, artık Raccoon City‘de terör estirmemize (ya da terörü dindirmemize) yardımcı olacaklar.

Skyrim Fall Guys Modu Yayınlandı: Jelibonlar Hedefe!

Resident Evil 3 Fall Guys modu, CrazyPotato isimli mod yapımcısı tarafından Nexus Modes üzerinden yayınlandı. Skyrim’in aksine, Resident Evil 3’te bizi takip eden bir dizi Fall Guys yok. Bunun yerine, oyunun ana kahramanları olan Jill ve Carlos, Resident Evil 3’ün estetiğine uygun bir Fall Guys kıyafeti giyiyor. Sıcak tutması muhtemel yün bir başlık ve herkesin sevgilisi gözler de kıyafetin bir parçası.

Bazı oyuncular bu kostümün oyunun havasını kaçırdığını düşünebilir. Ne de olsa Resident Evil 3, pandemi sonrası bir dünyada ana kahramanların mücadelesini konu alıyor. Ancak bir yandan da, mod bu denli ciddi ve gerilimli bir oyuna bir parça neşe katmak isteyenler için biçilmiş kaftan.

Modun oyun içi görüntüleri, Benjamin York Gaming kanalında bir videoya da konu oldu. Eğer siz de Fall Guy’a dönüşmüş bir Resident Evil 3’ün neye benzediğini merak ediyorsanız, merakınızı aşağıdaki videodan giderebilirsiniz.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir