Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Netflix Ekranlarına Geliyor

Resident Evil Netflix Ekranlarına Geliyor

Resident Evil Netflix ekranlarında boy göstermeye hazırlanıyor. Gündeme bomba gibi düşen habere ise tepkiler hiç de beklediğiniz gibi değil.

Netflix günün sonunda geek alemini oldukça heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Capcom‘un efsane oyunu ve oyun dünyasında bir kült haline gelen Resident Evil, Netlix ekranlarında boy gösterecek. Netflix NX’in Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, şu sözlere yer verildi:

“Wesker ailesinin çocukları New Raccoon City’ye taşındıklarında, öğrenecekleri sırlar her şeyin sonu olabilir. Capcom’un efsane hayatta kalma/korku serisi üzerine kurgulanan yeni bir live action dizi Resident Evil yakında Netflix ekranlarına geliyor.”

Netflix bu sabah yaptığı bir açıklamayla, sevilen Cyberpunk dizisi Altered Carbon‘u yayından kaldırdığını bildirmişti. Gerekçe olarak Altered Carbon’un dev bütçesini gösteren Netflix, oldukça pahalıya mal olacağı öngörülebilen Resident Evil’dan daha umutlu gibi görünüyor.

Altered Carbon İptal Edildi: 3.Sezon Yok

Serinin açıklanmasına gelen tepkiler ise hiç beklendiği türden değil. Resident Evil filmlerinin başarısı ve hayran kitlesi tarafından ne kadar sevildiği düşünüldüğünde bu oldukça tuhaf. The Witcher ve Castlevania gibi yapımları başarıyla ekranlara getiren Netflix’in Resident Evil dizisi haberi aynı tepkiyi alamadı.

Twitter’da yapılan açıklamaya gelen tepkiler, Netflix’in Resident Evil’a çok yanlış bir yerden yaklaştığı yönünde. Serinin hayranları, Resident Evil evreninde Wesker ailesinin çocuklarından başka çok daha heyecan verici öğeler ve hikayeler olduğuna dikkat çekti. Ayrıca kimi kullanıcılar, dizinin yeni bir Stranger Things yaratma çabasında olduğu yönünde eleştiri yaptı.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

2 Yorumlar

  1. Ya saçmalamasınlar hayran kitlesi haklı. O kadar hikayenin arasından bula bula onu mu bulmuşlar. Ellerine yüzlerine bulaştırmasınlar. The Walking Dead mi çekiyorsunuz

  2. Ha bir de umarım Jill’i siyahi yapmazlar
    Ya da Nemesis’i eşcinsel falan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir