Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Resistance Yeni Harita ve Kostümler Geliyor

Resident Evil Resistance Yeni Harita ve Kostümler Geliyor

Resident Evil Resistance yeni harita ve yeni kostümleri oyuncularla buluşturuyor. Detaylar için haberimizi okuyabilirsiniz.

Resident Evil Resistance oyununa 12 Haziran‘da gelecek güncelleme ile yeni harita ve kostümler oyuncularla buluşacak. Bunların yanı sıra oyuncuları bir dizi yenilik ve oyunun para birimini katlamaya yarayan RP Booster bekliyor.

Resident Evil 3’te Inventory Nasıl Genişletilir?

Raccoon City‘de geçen hikayenin temel çatışmasını bir Mastermind ve ona karşı mücadele eden bir grup oyuncu oluşturuyor. Mastermind bilgi toplamak amacı ile gençleri kaçırıyor ve onları zor durumlarda bırakarak korkuya karşı nasıl tepki verdiklerini öğrenmeye çalışıyor. Oyuncular belirlenen zaman içinde bulundukları yerden çıkabilirlerse kazanıyorlar, fakat Mastermind oyuncuların çıkmasını engelleyebilirse kazanıyor. Oyuncular ise Mastermind ile asla yüz yüze gelmiyorlar, çünkü Mastermind onları güvenlik kameraları ile izliyor.

Oyun PS4, XBOX ONE ve Steam üzerinden oynanabiliyor. 12 Haziran tarihindeki bu yeni güncelleme ile gelecek haritaları ve kostümleri gösteren video aşağıdan izlenebilir.

 

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir