Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village Çıplaklık İçeren Modları ile Gündemde!

Resident Evil Village Çıplaklık İçeren Modları ile Gündemde!

Çıkışının üzerinden henüz 2 gün geçmiş olmasına karşın Resident Evil Village çıplaklık modları ile de gündemde. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasında korku denildiğinde ilk akla gelen serilerden olan Resident Evil şimdilik son oyunu olan Village ile karşımızda. Korkuyu yine iliklerimize kadar hissettiğimiz yapım 7 Mayıs tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu ancak oyuncuların gündeminden uzunca bir süredir de düşmeyen bir yapımdı. Oyun hakkında yayınlanan görseller ve fragmanlar ile ilk kez tanıştığımız Lady Dimitrescu karakteri pek çok oyuncunun dikkatini daha ilk andan çekmişti. Parlak sarı gözleri, çok uzun boyu ve mermer rengi teni ile daha şimdiden oyun dünyasının kolay unutulmayacak karakterleri arasına giren Lady Dimitrescu‘ya karşı olan bu ilginin ardından geliştiriciler de karakterin boyunu resmi olarak açıkladılar. Bu korkunç vampir leydi ayrıca pek çok internet esprisinin de konusu oldu.

Resident Evil Village çıplaklık
Hangisi daha korkunç acaba, Lady Dimitrescu’nun orijinal hali mi yoksa tren Thomas modu mu?

Lady Dimitrescu’nun Boyu Resmi Olarak Açıklandı

Devasa bir malikanede yaşayan Lady Dimitrescu ve kızlarının bu kadar popülerlik sonrasında farklı amaçlara alet olmaları da elbette ki kaçınılmazdı. İnternetin 34. kuralını da göz önünde bulunduracak olursak Resident Evil Village çıplaklık modlarında kullanılmalarının kimseyi şaşırttığını da sanmıyoruz. 34. kurala bakacak olursak internette yer alan herhangi bir şeyin mutlaka pornografik içeriklere dahil edileceğini ve bunun istisnası olmadığını söyler. Oyunun çıkışının ardından henüz 2 gün geçmişken yayınlanan bir mod şaşırtıcı bir biçimde merkezine Lady Dimitrescu‘yu değil kızlarını koyuyor. Mod yapımcılarının paylaştıkları görseller ise Lady Dimitrescu için yapılan bir modun yolda olduğunu gösteriyor. Nexus Mods üzerinden basit bir arama ile bulunabilecek modlar haricinde Lady Dimitrescu‘yu dinozor Barney ve tren Thomas‘a dönüştüren modlar da bulunuyor. Ne diyelim, mod yapımcılarının hızı bazı oyun yapımcılarında yok!

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir