Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village Steam Zirvesine Oturdu

Resident Evil Village Steam Zirvesine Oturdu

Oyuncuların büyük bir merakla bekledikleri Resident Evil Village Steam üzerinde serinin oyuncu rekorunu kırmayı başardı. Detaylar haberimizde.

Resident Evil serisinin son halkası olan ve 7 Mayıs tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş olan Resident Evil Village oyuncular tarafından uzunca bir süredir bekleniyordu. Oyunun çıkışı öncesinde yayınlanan fragmanlar ve demo sürümleri ile de ilgiyi üzerine çekmeyi başarmış olan yapımdan oyuncuların beklentisi de haliyle büyüktü. Bu büyük beklentiler elbette ki oyuncu sayısı üzerinde de karşılık buldu. Steam Database tarafından yayınlanan verilere göre Resident Evil Village çıkışını gerçekleştirdiği ilk gün Steam üzerinde tamı tamına 101 bin 367 oyuncu tarafında oynanarak bir rekora imza attı.

Oyun dünyasının en köklü korku oyunu serilerinden olan Resident Evil‘ın bu zamana dek çıkış yapmış olan tüm oyunları içerisinde en yüksek oyuncu sayısına ulaşmayı başarmış olan yapımı ise 74 bin 227 kişi ile Resident Evil 2 takip ediyor. İki oyun arasındaki fark bile Resident Evil Village‘ın nasıl bir etki yarattığını görmek konusunda oldukça iyi bir örnek. Steam üzerinde 279 TL‘lik bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuş olan Resident Evil Village adından daha uzunca bir süre bahsettirmeye de devam edecek gibi görünüyor.

Lady Dimitrescu’nun Boyu Resmi Olarak Açıklandı

Daha çıkışını gerçekleştirmeden bile epey ses getirmiş olan yapım oyuncuları devasa vampir Lady Dimitrescu ile de deyim yerindeyse can evinden vurdu. Oyuncular arasında bir anda büyük bir popülerliğe kavuşan ve internet esprilerinin bir numaralı konusu olan Lady Dimitrescu‘nun oyunun bu başarısı üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu kestirmek ise pek mümkün değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir