Anasayfa > Oyun Haberleri > Resident Evil Village’ın Dosya Boyutu Belli Oldu

Resident Evil Village’ın Dosya Boyutu Belli Oldu

Resident Evil Village’ın disklerimizde ne kadar yer kaplayacağı belli oldu. Capcom’un popüler serisi Resident Evil’ın yeni çıkacak oyunu Resident Evil Village’ın boyutu Microsoft Store üzerinde yerini aldı. Detaylar haberimizde.

Resident Evil Village: Lady Dimitrescu’nun Boyu Resmi Olarak Açıklandı

Capcom’un merakla beklenen yeni oyunu Resident Evil Village’ın çıkışına yaklaşık 2 ay kaldı. Bu süreç içerisinde oyunla alakalı yeni bilgiler edinmeye devam ediyoruz. Serinin sekizinci ana oyunu olacak Resident Evil Village, tanıtılan kötü karakteri Lady Dimitrescu ile şimdiden büyük ilgi toplamıştı. Uzun mu uzun bir kötü karakter barındıran oyunda Lady Dimitrescu ve kızları ürpertici ve ilgi çekici şatoda bizlere korku salacak.

Oyunda bir de karlı bir köy de yer alacak. Çeşitli mekanlarda, FPS bakış açısıyla korku ve gerilim dolu bir macera yaşayacağız. Resident Evil 7’de yönettiğimiz Ethan karakteri, bu oyunda da ana karakterimiz olacak. Oyuncular büyük bir beklentiyle bekledikleri oyunun dosya boyutunu da artık öğrenmiş durumda.

Resident Evil Village Dosya Boyutu Ne Kadar?

Microsoft Store üzerinde boyutu yeri alan Resident Evil Village, 50.02 GB olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar oyun 50.02 GB olarak gözükse de bu boyutun 15 GB’lık bir kısmı, oyunu satın alan kullanıcılara ücretsiz olarak verilecek multiplayer oyun modu Re:Verse’ü içeriyor. Yani Resident Evil Village’ın temel boyutu 35 GB diyebiliriz.

Tabii ki de gelecek güncellemeler ile bu boyutta artış yaşanabilir ancak oyunun çıktığı döneme göre uygun bir boyuta sahip olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun Microsoft Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Siz Resident Evil Village ve dosya boyutu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir