Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Geliştiricisi Respawn Entertainment, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Apex Legends Geliştiricisi Respawn Entertainment, Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Apex Legends oyununun geliştiricisi Respawn Entertainment, tamamen yeni bir oyun için çalışmaları başlatmış durumda.

Titanfall ve Apex Legends oyunlarının geliştiriciliğini üstlenen Respawn Entertainment, başarılarına yenilerini eklemek için istekli. Apex Legends’ın çapraz platform desteğiyle gelen sezonu ve yolda olan mobil versiyonu ile dikkatleri üzerine çeken stüdyo, yeni bir oyun üzerine çalışıyor.

Apex Legends Geliştiricisi Respawn, Yeni Bir IP Geliştiriyor

Haber, Respawn Entertainment’ta çalışan bir geliştiriciden geldi. Twitter hesabında yaptığı paylaşımla yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyuran isim, bir yazılımcı arayışında olduklarını açıkladı.

“Erken gelip sıfırdan bir IP [yeni oyun serisi] üretmeye yardım etmek ister misiniz? Şu anda beş kişilik bir ekibiz, altıncımızı (bir yazılımcı) arıyoruz.” 

Respawn ekibini yöneten isim de bu gönderiyi paylaşarak yeni projenin “oldukça heyecan verici” olduğunu söyledi.

Titanfall hayranları, Respawn Entertainment’tan ne kadar yeni bir Titanfall oyunu istese de şu anda geliştirilmekte olan oyunun bu isteği karşılayamayacağı belli oldu. Çünkü şirket şu anda daha önce duyurulmamış, yepyeni bir seri üretecek bir oyun üzerinde çalışıyor. Buna rağmen birçok hayran bu ifadeye inanmayıp Respawn’ın Titanfall 3 üzerine çalıştığına inanmayı tercih ediyor.

Yeni Respawn Entertainment Oyunu Ne Zaman Geliyor?

Yeni Respawn Entertainment oyununun geliştirilme süreci atılan bu tweete göre henüz başladı. Bu durumda oyunun önümüzdeki yıl içerisinde duyurulması bile zor gözüküyor. Çıkış tarihi konusunda ise söylenecek bir şey yok, çünkü oyunun kapsamı hakkında da bir bilgimiz yok.

Yeni oyun hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Respawn Entertainment’ın tecrübeli olduğu oyun türüne bakarsak bir FPS oyununun gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir