Anasayfa > Oyun Haberleri > Respawn Entertainment Yeni Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor

Respawn Entertainment Yeni Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor

Titanfall, Apex Legends ve Star War Jedi: Fallen Order gibi başarılı yapımlar ile tanıdığımız Respawn Entertainment yeni oyun projesi için iş ilanı verdi. Detaylar haberimizde.

Ortaya koydukları başarılı yapımlar ile adlarından söz ettiren Respawn Entertainment ortaya çıkan ipuçlarına göre oyuncuların karşısına yepyeni bir marka ile çıkmaya hazırlanıyor. Şirket tarafından yayınlanan iş ilanında yeni bir IP geliştirmek için kurulmuş olan ekibe katılacak yazılım mühendisi arandığından bahsediliyor. Bugünlerde Apex Legends ile battle royale türünün başarılı yapımları arasında adını yazdırmış olan Respawn Entertainment yakın zamanda ayrıca bir de VR yapımı ile karşımıza çıktı. Bir zamanların efsane oyun serilerinden olan ancak şimdilik eski günlerinden uzakta olan Medal of Honor‘ın VR yapımı olan Medal of Honor: Above and Beyond hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından pek de iyi olmayan ancak ortalama sayılabilecek yorumlar ile karşılandı.

Respawn Entertainment yeni oyun

Respawn Entertainment verdikleri iş ilanında üzerinde çalıştıkları yeni proje hakkında bir ipucu vermiş değil. Elimizdeki bilgiler yalnızca bunun yeni bir marka olacağı yönünde. Bakalım Respawn Entertainment yeni oyun projesi ile oyuncuların karşısına nasıl bir yapım ile çıkacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir