Anasayfa > Oyun Haberleri > Respawn, Titanfall Üzerinde 1-2 Kişinin Çalıştığını Açıkladı

Respawn, Titanfall Üzerinde 1-2 Kişinin Çalıştığını Açıkladı

Geliştirici Respawn Entertainment, Titanfall hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklananlara göre şu an Titanfall üzerinde sadece 1-2 kişi çalışıyor. 

Respawn Direktörü Apex Legends Saldırıları Hakkında Konuştu

Son zamanlarda hackleme olayları ile oldukça gündemde olan Respawn Entertainment, olayların temelinde yer alan Titanfall serisi hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Apex Legends, Titanfall için farkındalık yaratmak amacıyla hackerlar tarafından saldırıya uğramıştı. Bunun için bir site de açan Titanfall mağduru oyuncular ve hackerlar seslerinin duyulmasını istemişti.

Buraya tıklayarak siteye göz atabilirsiniz. Oyuncuların farkındalık yaratmalarındaki amaç ise Titanfall 1 ve Titanfall 2’nin sunucularında yaşanan sorunlar, hileciler ve hack problemleriydi. Oyuncular, Respawn’ın bu konu hakkında bir şey yapmadığını ve kendilerini unuttuğunu iddia ediyor.

jason garza respawn

Garza: Titanfall üzerinde 1-2 kişi çalışıyor

Konu hakkında yapılan yeni bir açıklama, ortalığı daha da kızıştırabilecek bir durumda. Respawn Entertainment topluluk direktörü Jason Garza’nın açıklamalarına göre Respawn Entertainment ekibinin büyük bir kısmı Apex Legends üzerine yoğunlaşmış durumda. Her ne kadar Garza, açıklamasında Titanfall topluluğunun unutulmadığını belirtse de bunun üstüne ekipten sadece 1-2 kişinin Titanfall üzerine çalıştığını da ekledi.

Açıklamalara göre Respawn, tüm ilgi odağını Apex Legends’a doğrultmuş ve Titanfall üzerine sadece 1-2 kişiyi görevlendirmiş. Apex Legends, kısa sürede işlevsel hale gelmiş olsa da Titanfall 1 ve Titanfall 2’nin online taraftaki kötü durumundan oyuncular büyük bir mağdurluk yaşamaya devam ediyor.

Siz Apex Legends ve Titanfall hakkında neler düşünüyorsunuz? Acaba Respawn, ilerleyen dönemlerde Titanfall için ekstra çalışmalara yürütecek mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir