Anasayfa > Oyun Haberleri > Team Crackin’ İmzalı Restless Lands Steam’de Yerini Aldı

Team Crackin’ İmzalı Restless Lands Steam’de Yerini Aldı

Team Crackin’ imzalı Restless Lands oyuncuları Metroidvania türünde bir maceraya götürüyor. İskandinav mitolojisiyle bezenmiş oyun Steam’de istek listelerine açıldı.

Restless Lands ile Viking Topraklarında

Restless Lands Viking topraklarında Norse mitolojisiyle bezenmiş bir maceraya davetiye çıkarıyor. Oyuncuların Midgard’da genç bir savaşçıya hayat verdiği oyunda yegane amaç ise diyarı çöküşten kurtarmak olacak.

Elbette bu kutsal görevi tamamlamak düşündüğünüzden çok daha zor olacak. 2D yan kamera bakış açılı oyun İskandinav mitolojisinde resmedilen hilkat garibelerini karşınıza çıkaracak. Bunun yanında irili ufaklı birçok engel de sizi durdurmak için ellerinden geleni yapacak.

Oyunun oynanış görüntülerini aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Metroidvania ve Bolca Aksiyon

Restless Lands, Metroidvania türünün en sevilen yönlerini Viking öyküleriyle birleştiriyor. Oyunun fragman görüntülerinde birbirinden ilginç mekanlar ve düşmanlar görmek mümkün. Platform elementlerinin de yer aldığı oyunun akıcı dövüş sistemi de dikkatimizi çekti.

Esnek dövüş sistemi sistemine ek olarak yetenek puanı sistemi de mevcut. Oyun karakterinizi güçlendirip yeni yetenekler kazanmanıza izin veriyor. Böylece daha zengin bir dövüş formülü sunan yapım, Metroidvania oyunlarında alıştığımız backtracking sürecini de keyifli kılmayı hedefliyor. Bunun yanında bu haritalarda çözülmeyi bekleyen birçok bulmaca var.

restless lands

Oyuncuların diyarın çeşitli sırlarını açığa çıkarmak için yapabilecekleri pek çok şey bulunuyor. Steam sayfasında yer alan bilgilere göre yan görevlere atılmak, Midgard’ın kadim öyküsünü çeşitli bulmacalarla keşfetmek ve akılda kalan NPC’lerle konuşmak mümkün.

Gelişmelerden ve çıkış tarihinden haberdar olmak için Restless Lands Steam sayfası üzerinden oyunu istek listenize ekleyin.

Geliştirici ekibe göre oyun hem Metroidvania örneklerini daha önce oynamamış olanları hem de türün kıdemlilerini memnun edecek. Mütevazı sistem gereksinimleriyle çıkış yapacak olan oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Quicksand Steam’de Yerini Aldı

Hakkında Sezer Yıldırım

Bilgisayar programcısı, oyunlar ve sinema ile ilgilenen standart bir insan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir