Anasayfa > Oyun Haberleri > Rick May Anısına Team Fortress 2’ye Anıt Eklendi

Rick May Anısına Team Fortress 2’ye Anıt Eklendi

Team Fortress 2’de Soldier karakterine sesi ile hayat veren Rick May ‘in ölümünün ardından oyuna onun anısına bir anıt eklendi. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde 79 yaşında COVID-19 sebebiyle hayatını kaybeden Rick May Valve tarafından da unutulmadı. Oyun içerisinde ve yayınlanan sinematik videolarda sesi ile Soldier karakterine hayat vermiş olan Rick May için oyunda yer alan her haritanın belirli noktalarına bir anıt eklendi. Bu anıtlar Mayıs ayının sonuna kadar haritalarda varlıklarını koruyacaklar. Anıtın üzerinde yer alan plakada bulunan “That was a hell of a campaign son!” yazısı ise Soldier karakterinin ses dosyalarına bir gönderme. Bunların dışında oyunun menü müziğinde yapılan bir değişiklik sayesinde de menüde bir anma müziği çalıyor.

Rick May

13 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan May için Team Fortress 2 oyuncu topluluğu oyun içerisinde ve hayran gruplarında birçok anma etkinliğinde bulunmuşlardı. Valve tarafından oyuna eklenen bu anıt da başta Team Fortress 2 oyuncu kitlesi olmak üzere birçok diğer oyuncu grubu tarafından da saygıyla karşılandı. Mayıs ayı boyunca oyunun her haritası üzerinde yer alacak olan anıtların başında oyuncular Rick May‘e olan saygı ve hayranlıklarını ifade etmek için çeşitli yöntemlere başvuruyorlar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir